1prensesgeliyor Asude967 benimde ayni 2 oglum var kiz istiyorum. Dua edelim inşallah rabbim gönlümüzdekini sağlıklı versin inşallah
1prensesgeliyor Mutlumklnc benimde arkadaşım 10 haftalikti bebeginin kalbi durmuş kürtaj olmuş bende onun haberini aldim cok üzüldüm aramizda 1 hafta vardi hayal ediyorduk. RABBIM HEPIMIZE SAĞLIKLI HAMILELIK SAGLIKLI EVLAT VERSIN INSALLAH
Mutlumklnc 1prensesgeliyor aynı şeyleri yaşamışız Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok bekliyoruz onları 🙏
Nasippp Kızlar ilk iki beta değerleriniz nasıldı benim adetim 2 gün geçince Salı günü baktırdım 509 çıktı bu gün baktırdım 911 çıktı nasıl sizce artış sağlıklı mı❤️ ayrıca PROGESTERON DEĞerim SALI GÜNÜ 43 idi
Mutlumklnc Nasippp benim ilk beta değerim gecikmemin 4. Gününde 1455 çıktı sonrada baktırmadım doktora gidip kalp atışını dinledik
Nasippp Mutlumklnc benimki sizin değere göre bi tık az o zmn ☺️ Sağlıklı olsunda rabbimin izniyle 🤲🏻🌸
Mutlumklnc Nasippp aminn inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza çok stresli bir dönem hayırlısı ile 3 ayı doldursaydık 🙏
efendimannem 1prensesgeliyor beni de tüm gün uyku basıyo. Bulantım yok ama çoğu yiyecekten tiksiniyorum. Bi de oturup kalktıkça başım dönüyo. Kalbim çarpıyo. Ama kusmadığım için şükrediyorum
1prensesgeliyor efendimannem eltimdr hic kusmaz hep uyurdu iki kızı oldu. Bende aksi hic uyku yoktu kusma coktu iki oglum var. Kızlar sakin geçer derlerdi dogruymus. Benim bu 3. Gebeligim diger gebeliklerimin aynısı. Çaydan inşallah bu sefer tiksinmem dedim caydanda ayni tiksindim . Acaba yinemi erkekmi diyorum. Hayırlısı Allahtan. Rabbim biliyor gönlümüzdekini inşallah muradimizi veir benim ve cümlemizin 🙏
Nasippp efendimannem ikiz mi 😂 allah seni inş diyelim 🤭🤰🏻 Kaç kişiye sordum iyş artış dedi ilk defa biri dedi ikiz mi allah. Mı söyletti aceba 😍
efendimannem Nasippp evet maşallah iyi bi artış. Benim reglden 2 gün sonrası 120ydi ve progesteron 11,6 ydı
1prensesgeliyor Nasippp benim beta degerimde cok yüksekti ikiz olabilir denildi ama geç döllenme olmadigi zaman erken döllenme de de deger fazla çıkarmış. Ki ailenizde ikiz varsa neden olmasin. Kesesin icinde sonradan bile ikiz olanda cok duyduk. Rabbim saglikla versin hayırlısıni versin
Nasippp 1prensesgeliyor değerim sağlıklı artış olarak gözüküyor mu 2 gün arayla bakıldı adet 2 gün geçti yine 2 sora 911 çıktı inş iyidir rabbim kucağımıza almayı nasip eder daha önce kayıplarım inş bebeğim sım sıkı tutunur bana 🥰 annemin teyzenin var ikizi bana vurur mu piyango bilmiyorum 🙈😁