Yavuz-Elif Nazliatak son adet tarihim 21kasım.27 Ağustos normal doğum tarihi ama durumumuz ne olur bilmem hayırlısı.
Jiji-m Yavuz-Elif benimde normalde adet tarihime gore 21 agustos ama tarih git gide eylule kayiyo anlamadm sinirim bozuluyor her seferinde
1Papatya Nazliatak benim uyg göre 28 ağustos ama ağustosun ortası gibi görünüyor dedi dr gelişimini tamamlamış. Kafam karışık her an olabilir diye 😣
1Papatya SeHer1909 iyi bari ben daha bişey yapmadım ama hareketsizdim hareketlendim biraz daha iyi gibi
Ftmklc0 Simamom benimde 38+6 ne nişan var ne sancı öylece bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek tahmini doğum tarihimiz 10 Ağustos
RuzgarsMommy MinikTavsanim 38 den sonra oluyor sezeryan çok farketmiyor artık doktorumuzda burdayken hayırlısıyla olcak inşallah
Mntpl 39+4 olduk su sancı nişan açılma hiç biri yok akşamları Bi ağrı oluyor belde genitalde ama bi hareketlilik yok, dua edin hanımlar sağlıkla hayırla gelsin benimde sizlerinde🤲🏻
Gunesazra 37+1 ağrı sancı nişan sertleşme hiç birşey yok pilates topuna yapıştım gelecek gibi de değil azıcık karnım aşağı inmiş göğüs altından 3parmakken 4parmak olmuş o mutlu etti bakalım😂
Hulya_ Tubau Var elimde doğum sancılarım sıklaşınca suya koyucam diye bekliyorum doğuma girerken suya koyuluyor benim bildiğim öyle değilmi
Jasmin35izmir Simamom merhabalar bizde 36+1 olduk bugün. 30 ağustos günümüz ama rahimde miyom var ve bebeğin yerini daraltıyor bebek yerleşemiyor. Tehlikeli bi pozisyonda duruyormuş. O yüzden 17 ağustosta zorunlu sezeryan olucam. Hepimiz sağ salim kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🥰
Snmomr Bizde 38+5iz kızlar geceleri ve sabahları kasık bölgemde küçük ağrılar oluyo ama bi düzenlilik yok hala. Geçen çarşamba çatı muaynesi olduk açılmamız da yok henüz. Bu çarşamba tekrar gideceğiz bakalım 😊
Mehtappilot Biz de tam 38 haftalık olduk..8 inde sezaryen günümüz hayırlısı ile son günler 😌hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah 🤲