Pinkyminkie 36+1 bende ☺️ 37. Haftada kontrolde sezeryan tarihi belli olacak, çok heyecanlıyım.😍 Allah hepimizi yavrularımıza sıkıntısız kavuştursun 🙏
Tubau Simamom 36+3 olduk 37 diyelim artık🙈 bi an önce doğmasını istiyorum gerçekten yatamıyorum kalkamıyorum. Bir de bayramda çok zorlandım. Geçmiyor günleeeer.. 40-41 i bekleyemem sanırım. Ama doktorum doğumla alakalı hiçbirşey söylemedi henüz sezeryan istiyor muyum bunu bile sormadı
SeHer1909 1Papatya ben az önce yürüdüm evde 15 dj kadar eğilip kalktım baktım su gibi ter dus aldım uzandm baya hafifledi kasılmalarım yumuşadı karnım 😇
1Papatya SeHer1909 iyi bari ben daha bişey yapmadım ama hareketsizdim hareketlendim biraz daha iyi gibi
Hulya_ Simamom Tam 39 oldum 2 cm açıklıkla 6 gündür bekliyorum sancılarım düzensiz çünkü ve bebeğim kanala inmemiş daha 🤦🏼♀️ Nişanımda geldi her an geldi gelecek heyecanı var ☺️
Merve1806 tugbaayaz benim ikinci doğumum bu ilki normal oldu bunda da bi aksilik çıkmaz ise normal gözüküyor
SelinB Bizde 38 olduk , hic bir belirti yok hic gelmeyecek gibi.. saglicakla alalim insallah hepimiz kucagimiza
Nazliatak Yavuz-Elif son adet tarihiniz 22 kasım mıydı acaba ? Çünkü haftamız aynı ama doktor tahmini 28 Ağustos doğum tarihi demişti bana.🤔
Yavuz-Elif Nazliatak son adet tarihim 21kasım.27 Ağustos normal doğum tarihi ama durumumuz ne olur bilmem hayırlısı.
1Papatya Nazliatak benim uyg göre 28 ağustos ama ağustosun ortası gibi görünüyor dedi dr gelişimini tamamlamış. Kafam karışık her an olabilir diye 😣