Hulya_ Tubau Var elimde doğum sancılarım sıklaşınca suya koyucam diye bekliyorum doğuma girerken suya koyuluyor benim bildiğim öyle değilmi
Gulsevin Tstnptt ayy bende çok merak ediyorum 38 de gelcek mi yoksa 40 ları gösterecek mi bize ondan sordum 😊
Aymik0919 Emvey sadece vajinamda bıçak saplanır gibi bi ağrı oluyor o korkutuyor beni😏 yürüyemiyorum bile. Onun dışında hiçbir belirti yok ☺️ Başı kanala çok yakın demişti geçen hafta muhtemelen o yüzden bu sancı da. Sizin ki girdi mi kanala
Sewal35 Simamom ewt doktorumuzda aynı şeyi söyledi benimde eşiminde boyu biraz uzun o yüzden normal dedi doktor amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Jiji-m Yavuz-Elif benimde normalde adet tarihime gore 21 agustos ama tarih git gide eylule kayiyo anlamadm sinirim bozuluyor her seferinde
Yavuz-Elif Jiji-m ultrason ölçümlerine göre mi ileri kayıyo acaba tarih.Doktorunuza sordunuz mu niye bu şekilde diye?
Emvey Aymik0919 aynı his bende de oluyor doğum pozisyonunu almıştı 2 hafta önce gittiğimizde bakalım bayramdan sonra kontrolümüz var inşallah kanala girmiştir 🤲🏻😊
Jiji-m Yavuz-Elif ölcumlere gore degisiyormus evet ama benim kafam karisiyor olcumde cikan tarihte 42 haftam doluyo bebek gelmezse o kadar bekliycekmiyim acaba 🤔
ezcikal 38+3 nişanım 35 de geldı 1.5 cm acıklıkla beklıyorum hala gelesi yok kanalda beklıyor oğluşum
Aymik0919 Emvey inşAllah canım ♥️ Kilosu ne kadardı en son gittiğinizde. Ben 35+3 et gitmiştim 2900 demişti biraz iriyiz 😂