Srplhrgl Sabırsızlıkla bekliyrm bende 18 temmuzda yaptım 899 cıktı betahcg 2 gün sonra 20 temmuzda yani yaptım 2489 cıktı keseyide gördük kalp atışını dinleyeceğiz allahın izniyle insallah🥰🥰
Nasippp Srplhrgl evde test yaptınız mı hiç ben adete 2 gün kala yaptım çizgi bide bu gün yaptım adet günü yüne silik çıktı koyu bekliyordum 😔
Srplhrgl Nasippp evde test yapmadm hiç eşim hemşirdi hastaneye gittim rahatsızdım bende gizli betahcgde istemişti öyle öğrendim hamile olduğumu adetim sadece 4 gün geçti
esmacan29 sntn Haftası ve günü aynı . Bende de aynı problem bardı duramadım doktora gittik bulantı ilacı yazdı onu kullanıyorum çok şükür rahatça yemek giyebildik
Nasippp esmacan29 biraz korktum ama şuan iyiyim şükür testlerin ilk 5 dk haline bakınca yeterli. Bi koyulaşma olmuş ama 2. Yaptığım kurudukça belirginleşmiş o korkuttu beni
Nasippp Balusuu ay canım allah razı olsun henüz adet günüm bu gün 4+3 üm 2. Yaptığım kurudukça belirginleşmiş o haliyle kıyaslayınca üzüldüm ama şuan İyiyim
esmacan29 Nasippp yok yok korkma kan tahlili ver bian önce hayırlı uğurlu olur şnşallah şimdiden tebrik ederim
Nasippp Srplhrgl benim testler öyle varla yok arası değil bariz belli bide 2 farklı marka İLE yaptım ikisinde de çıktı
esmacan29 sntn zofer diye bir ilacı yazdı günde iki defa kullanabilirsin dedi ama 1 tane sabah aldığımda geceye kadar idare ediyorum çok şükür