Milena02 Nasippp ben de dün öğrendim 2 testim pozitif kan tahlilim 400 çıktı. Doktora gitsen de 2 hafta sonra gel diyecek diyor herkes . Siz hemen gittiniz mi
Nasippp Milena02 yok canım yarın gidiyorum ben benim kan pıhtılaşmam var gitmem gerek ben gideyim de doktor desin öyle razıyım 🤲🏻
Gizemkpcu Bende doktorun söylediğine göre 3 haftaligim HCG 274 çıktı keseyi göremedi dış gebelik olabilir mi
Nasippp Gizemkpcu ya bi susun o doktor 274 değerle kese mi gözükürmüş saçmalamış o doktora gitme bence gece 2000-3000 civarı anca gözükür ki daha 4 haftalık bile değilsin için ferah olsun değerin çok güzel maşallah 🤲🏻
EdanurZ Nasippp 6 haftalıkken gitmiştim kese göründü daha sonra da 9 haftalıkken kalp atışı için gittim kalp atışı alındı canım
Nasippp EdanurZ anladım canım bende şimdi bekliyorum hastahanede inş güzel hayrlı şeyler duyarım 🤲🏻 Dua eder misin korkuyorum daha önce 3 kayıbım var 😔
EdanurZ Nasippp canım güzel düşün onları hiç düşünme sağlıkla kucağına alırsın İnşallah en azından problemin ne olduğunu biliyosun içini ferah tut Allah hayırlı evlat nasip etsin sana da isteyen herkese de
Nasippp Balusuu bekliyorum hala canım özel hastahane ama çok dolu sıra gelmedi hala 🥺dua et allah rızası İÇİN hayırlı haberler duyayım 🤲🏻Sen ne yaptım canım