Mapleleaf Herkese hayirli olsun kizlar 4+3 gunlugum betama baktirdim ultrason gununu sabirsizlikla bekliyorum agustos 17 ye gun verdi doktorum
Mapleleaf damla_1 uzun bir yolculuk bizi bekliyor guzel gecsin ins ilk cocugum olacak cok heycanliyim gormek icin sabirsizlaniyorum 🥰
Anne18 Llmrcn92 Allah razı olsun canım sanırım değerlerime göre 4 5 haftalığım sanırım kuzum gecen perşembe ultrason a girdim cıkmadı gözükmedi yarın doktora gıdıcem kısmetse inşallah yarın görürüm bugun kan verdim 3827 cıktı değerim kuzum
Llmrcn92 Anne18 insallah görürsün canim. Bende Arife günü karindan baktı doktor göremedi 10 güne gözükür dedi. Bekliyorum bende 😊
Balusuu Nasippp merhabalar bende de kan pıhtılaşma var ilk bebeğime bu konuda çok sorun yaşadım bende bugün adet olmalıydım ama olmadı 4 gün önce evde test yaptım silik çıktı çarşamba bende doktora gideceğim
Nasippp Balusuu bende dün öğrendim adete 2 varken adet günüm yarın. Ben eczaneden iğne alıp başladım kardeşim ben iğneye rağmen bile kaybettim şimdi ihmal etmek istemedim. Parayla aldım 2 kutu salı günü gidiyorum doktora Allah’ın izniyle
Balusuu Nasippp benimde 20li haftalarda çıktı son anda bende kaybediyordum çok şükür ama sağlıklı doğdu 3 yaşında şimdi ben daha sonra test yaptırdım normaldi o yüzden doktordan sonra kullancam sağlıkla kucağına al inşallah hangi şehir siizn
Nasippp Balusuu allah saklasın rabbim sizlere bağışlasın inşaAllah 🤲🏻 anladım canım ben korkuyorum artık tedbirimi almak istedim.🤲🏻 Sizin ne gibi belirtileriniz var şuanda erzurumda yım canım siz
Balusuu Nasippp ben ankara benim hiç Bi belirtim yok bu ay hamile kalmak istemiştim çok şükür oldu.. İlkinde de herhangi Bi sorunum yoktu. Sizde durumlar nasıl
Anne18 Llmrcn92 evet benimde arife gunu bakıldı görülmedi inşallah görürünür bizim bebekler rabbim kalp atışlarında duymayı nasip eder inş 💕💕
sntn Nasippp 5 haftalıkken göründü kese bulantı için şuan bir şey kullanmıyorum bir dahaki kontrolde söyleyeceğim doktoruma
Ceeylaan 5 Haftalık Hamileyim Kasık Agrısı Mide Bulantısı Haricinde İyim Salı Günü Ultrasyona Gidicem Görülür Dediler Bakalım