Llmrcn92 Nasippp hayırlı olsun cnm. Mutlaka gidip kan baktır. Sonra kalp atışı icin gün saymaya başlarız 😊
Balusuu Nasippp merhabalar bende de kan pıhtılaşma var ilk bebeğime bu konuda çok sorun yaşadım bende bugün adet olmalıydım ama olmadı 4 gün önce evde test yaptım silik çıktı çarşamba bende doktora gideceğim
Anne18 Nasippp canım bugun kan verdim 3227 cıktı bel agrım oluyor gögüslerim şiş allahın izni ile yarın doktoruma gıdıcez inşallah ultrason da cıkar
Nasippp Anne18 canım kaçıncı günün adetin den kaç gün sora öğrendin 🌸 bende salı günü gideceğim iyi yarına doktor bulduysan☺️
Nasippp Anne18 canım ben dün öğrendim adet günüm yarın aslında. Dün acile gittim ama yapmadılar test bulunduğum ilçede özel hastahane yok maalesef salı gününe kaldım
Nasippp Anne18 haa anladım canım. Seni tanıyorum yorumlarını çok görüyordum yani inş sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲🏻☺️
Anne18 Nasippp Allah Allah aslında yapmaları lazım evet canım ya bende hamile kalmaya çalışıyordum rabbim yüzümü güldürdü çok şükür
Nasippp Anne18 kız görsen nasıl konuştu benimle terbiyesiz… git hangi doktor dediyse kan ver DİE o istesin kanını biz yapmıyoruz dedi
Anne18 Llmrcn92 Allah razı olsun canım sanırım değerlerime göre 4 5 haftalığım sanırım kuzum gecen perşembe ultrason a girdim cıkmadı gözükmedi yarın doktora gıdıcem kısmetse inşallah yarın görürüm bugun kan verdim 3827 cıktı değerim kuzum