Bissa TugbaD son 4 gün 🥰 kızlar bir sorum olucak demin 3 kez iç çamaşırımı değiştirdim akıntı ve idrar gibi bir durumum söz konusu sizce suyum mu geliyo azar azar?
TugbaD Bissa olabiliiir gününde yaklaşmış birde 3kere değiştirdim diyorsan büyük ihtimalle öyledir bence hemen hastaneye gidin🙏🏻
Merii33 TugbaD son 25 gün 🤭 ama sanki daha az gibi bayramdan sonra kontrolümüz var bakalım oğlum erkenci davranmaz inşallah 🤗🙏
RuzgarsMommy Mehtee Evet canim yaa nasil geçti anlamadim valla bitti 38 olduk Senin kac oldu gelmeye niyeti yok mu 😁
Mehtee RuzgarsMommy masAllah canim sag salim. Kavusun birbirinize insAllah 40+2 bugünde tık yok gelmiyecek 🥴
Merve1806 Bizimse son 19 kızlar bugün resmen vajinamdaki kemikler ağrıyor sizde de var mı ne dönebiliyorum yatakta ne kalkabiliyorum 37+2
Belinay_AliEge Son 22 şükür bugünleri gösteren Rabbime sağ salim inşallah canlar hepimiz kucağımıza alalım ❤🌺
Hll34 TugbaD son 8 gün 38+6 olduk ama kızım bi türlü gelmek istemiyor sancım yoj acıklık yok rahimde yumuşama var sadece belirti olarak cok bunaldım sıcaklardan son günler hiç geçmiyor yaaa 😪😪
ikincikezanne- TugbaD 20 yada 21 agustosta sezeryan olucam 37.haftada nasipse bizimde az kaldı 😊 Suan 34+3 🤗