TugbaD Evet sonunda son ayımıza girdik, bu ay inşallah minik kızımızı kucağımıza alacağız.❤️ bizim için son 21gün , tabi daha erken yada geç gelebilir. Bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin de. Diğer ağustos anneleri nerde? Sizin kaç gün kaldı? ☺️
Mehtee RuzgarsMommy canım gözün aydın bitirmissin sezeryandi demi seninki. Ben temmuz anasıydım agustosa sarktımm 😂 ahh ahh benim inatci oğlan 🥴
Almiraedaa RuzgarsMommy Benimde aynı salı günü nasipse miniğim kucağımda olucak 🤲🏻👼🏻😍 sizin de sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🥰
Barkoddg RuzgarsMommy Sezaryen mi olacak😐 Benim de uygulamaya gore 4 gunum var ne bir belirti ne de baska bir sey😰
buketozturk Son 12 😍 salı kontrole gideceğim bakalım , çok heyacanlıyım. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım 🙏
Karadenizf buketozturk bizim de son 12 inşallah 🥰 açılma sancı vs var mı? Benim açılmam ve düzenli sancılarım var ama doktorum izinde. Pazartesi dönmüş olacak, dün sancı ile hastaneye gittim nöbetçi doktor gencecik erkek doktordu ister istemez gerildim geceden beri ağlıyorum hareket etmicem pazartesi gününe kadar diye 😁😁
RuzgarsMommy Mehtee Evet canim yaa nasil geçti anlamadim valla bitti 38 olduk Senin kac oldu gelmeye niyeti yok mu 😁
mysweetbaby Son 27 ama geçen haftalarda nst de sancım çıktı.haftaya çatı muayenesi var sonra şüpheleniyorum içimden bir ses çatıdan sonra gelecek diyor 😊