almila2020 İlk kızım öykü 5 yaşında şuan yine kızım olcak almila koycaz ama ben ipek ismini de begeniorum kızımla babası almiladan vazgeçmiyor 😍
Muciizebebek Esragg isimleriyle büyüsünler canım ççok güzel isimleri inşallah benimde kızım olursa koymak istiyorum bu isimlerden 😍😍❤️❤️
Veraveannesi icegul artik netlesti hastane cikislari yapiliyor ama gulvera da guzelmis hic dusunmemistim
Esradegrmen Esoes93 biz nazip olursa kızımın adını Asel Mina koyucağız 🥰 yengemde 20 gün önce doğum yaptı kızı oldu adını Demsal koydular fikir olsun sizede 😊
Yeyy Esoes93 ada vera ela elis eslem nil damla defne lina en çok denk geldiğim kiz ısimleri bunlar şuana kadar 🤗
SeHer1909 Esoes93 Eslem Karaca ♥️ Eslem kayınvalidemin adı Karaca kız diye seviyoruz 😇 kendisi de Karaca yı kullanıyor aslında
Mom47 Esoes93 bizim kızımızın adı Mevsim olacak nasipse 🌼 herkesin bildiği ama kimsede olmayan bir şey olsun istedik ❤️
Naciye35 Esoes93 bizim cinsiyetimiz cuma günü belli olucak ama kiz olursa venüs koymak istiyoruz eşiminde benmde etrafimizda hic olmayan bi isim farkli olsun istedik 😍