Ikrasltn Esoes93 Bende defne istiyodum eşim kuranda geçmiyor die istemedi kendi hira nur istiyor kaynanam sümeyye istiyo annem ikra babam aybüke herkes farkli fikirler verdi iyice kafam karıştı hala dusunmekteyiz 🙄
Yeyy Esoes93 ada vera ela elis eslem nil damla defne lina en çok denk geldiğim kiz ısimleri bunlar şuana kadar 🤗
Veraveannesi icegul artik netlesti hastane cikislari yapiliyor ama gulvera da guzelmis hic dusunmemistim
Gmze08 Rumeysanil hüma, mira, ikramı üçünden birini düşünüyorum ama en yakışan hüma anlamıda cennet kuşu :)))
Zlnklc07 Esoes93 bnde bir turlu karar veredim gecen eşimin teyzesi Linda ismini önerdi kulaga hoş geliyor blmiyorum hemende karar veremiyor insan 🙄
Heyecanlianne- Benimde ilk kızımın ismi Meryem Azra ikinci kızıma da eşim ısrarla Beyza olsun diyo ben de pek sevmediğim için yanına bir isim arıyorum ama maalesef halen bulamadım
Esoes93 Meryemsalman Ya adeni bende düşündüm ama bazı yerlerde anlamı allahın lanetlediği kavim adı diyor,ne kadar doğru bilmiyorum.Siz araştırdınız mı?