Evaveannesi Esoes93 bizimki de Eva olacak ama eşim Ülkü Eva olsun dedi son anda öyle kaldı rabbim herkesin bebeğini korusun🙏
Giz4110 Didi6 canım kötü bir anlamı yok ki hoş olmayan… Sadece İslami değil diyor şahsen ben göbek adını kuranda geçen bir isim koyacağım Defnenin yanına başından beri böyle düşünmüştüm
Msre Bnm ilk kızım Reyyan Nazlı ilk ncı kızım Ayşe Melek ve üçüncü prenses geliyor 25 haftalık onun ismide Meryem Sare olacak İnşallah sağlıcakla gelsinler güzel bebişlerimiz
Yaseminozel Esoes93 ayyy evetttt bizimkide hala bi isim beğenemedi yok uzun yok eski yok anlaşılmıyor 😒 36 olduk hala isimsiz😖
mavisim32 Didi6 bence çok saçma mitoloji olmayan olaylar gibi bi nevi bizde ki efsaneler masallar gerçekte olan bi olayda geçen bi isim olsa neyse dicem neymiş babası ağaca dönüştürmüşmüş 🙄🤦🏻♀️
Gmze08 Rumeysanil hüma, mira, ikramı üçünden birini düşünüyorum ama en yakışan hüma anlamıda cennet kuşu :)))
Mirazannesi 26 haftamdayım eşim Asya düşünüyor ben Ravza düşünüyorum sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor kızlar ☺️