Narmina Esoes93 amira ismi arabca prenses demek galiba,daha sonra Hira,Aişe,Buse,Sara,Alisa, lila ve s. Benim sevdigim isimler daha çok ama bunları yazdım belki fikir olur🌸💗
Huriyeolgn Esoes93 benım ıcın ısım bıraz erken daha kucuguz ama kızım olursa dıye aklımda Asel Lina var ♥️
Filiznur Esoes93 galibada öyle bende Defne ismini cok görfüm isme karar verdikten sonra bizimkide Defne Kübra olacak inşallah 👼
Roseshah Esoes93 kız olursa eğer Hazel Rabia, Azra, Reyyan, İnci düşündüm ama daha çok değişeceğe b nziyor🤷🏻♀️😆
Veraveannesi Vera olucak kızımın ismi nasipse ☺️Bizde cok zor karar verdik 35 te netledim aslinda en basindan cinsiyetini bilmeden once bile vera diyordum kizim ismini secti ama ben zorladim babasiyla isim bulduk bulduk begenmedik verada karar kildik cok zor oldu 😁
gulebedir Esoes93 34 haftaligiz Rabbim izin verirse hanne koycaz.hz Meryem’in annesinin adı.23 aylik kızım var onunda adi hafsa uyumlu olsun hemde dinimize uygun olsun istedik
Kesosmom busrakocaman ya benim 4 yaşındaki oğlum da Ela ya takmıs durumda daha cinsiyetimiz belli değil ama bende sıcak bakmaya başladım yanına bir isim daha koymak isteseniz be olurdu mesela ?? Elaya bir şey yakışmıyor sanki ya