Ozooss ya masallah ♥️♥️♥️sancilariniz nstde kav çıkıyordu bu arada? 37nci hafta ve 38nci haftada

Ozooss ya canim. Hayirli olsun oncelikle . Sancilarim oluyo mesala adet sancisi gibi iki uc gundr . Doğum belirtisi mk sence

BabyLover nstde sancılarım çıkıyordu ancak hic hatırlamıyorum değerlerini suan 😌

Berra20 Benimde regl agrısu gibi agrılarım oluyordu düzenli düzensiz şekilde😌onlar sancıymış doktorumda bebeğin doğuma hazırlık yaptıgını yerleştiğini söylemişti.

Ozooss Öncelikle hayırlı olsun ❤️ Ben de Pendik medipol gidiyorum 33 haftamdayım. İnşallah benim de güzel bir doğumum olur 🙏☺️

Hayirli olsun allah anali babali buyutsun bende 34 haftaligim saadet hocaya gidiyodum insallah benim.dogumumda sizinki gibi olur ebeler nasil ilgili mi benim ilk dogumum hic bilgim yok napcagmi blmiyorum ya ikinamazsam diye korkuyorum bide emzirmeye yardimci oluyorlar mi ilk dogum olunca hicbirsey blmiyorsun

Alparslanm Darısı başınıza inşallah 🙏🏻 Hiç korkmayın bence ıkınma kısmı için bebek vücudunuzu istemsiz ıkındırıyor zaten bende çok korkuyordum ıkınamazsam bebeğe bişey olursa diye ebeye söyledim ben seni yönlendiricem hiç korkma dedi . Büşra ebe vardı benimle ilgilenen ne zaman hatırlasam dua edicem kesinlikle her gelen destek oldu yapamıcam sezeryana alın dediğim zaman yaparsın güçlüsün dediler hep . Duşa giriyorsunuz masajlarla destek oluyorlar ayrıca pilates topu aldık biz onunla hareketlerde yaptık sancıları karşılamak için 😌 Ben başıma gelecekleri bilmediğimden cahil cesareti vardı açıkcası 😅 Zamana akışına bıraktım Doğumun gidişatını gebeliğim boyunca iyikide öyle yapmışım çok sakin kalmayı başardım bi nebzede 😌

Ozooss gözünüz aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi:)) bebeğiniz kaç kg doğdu acaba? Doğum kolaylığının bununla da alakası var mıdır ki🙄

Elifege Darısı başınıza inşallah 🙏🏻 Bence var başından beri minyon bebek olucağı söylendi 2900 doğdu bebeğim 😌 Kesi kısmıyla alakası var bence

Ozooss Ziyaretçi olayı nasıldı yanınıza normalde kaç kişi alıyorlar ? Bir de Doğum yaptığınız da bebeğe ilk kıyafeti onlar mı giydiriyorlar bebek bakım çantası falan verdiler mi ? Kusura bakmayın çok soru sordum ☺️

Ozooss Ne kadar güzel bende normal Doğumu istiyorum ama zaman yaklaştıkça korkum endişem artıyor. Pilates topunu oradan veriyorlar mı ?

Ozooss hayırlı olsun ne güzel bir hikaye. 36. Haftadayım. Sancı ve doğum esnasında doğru nefes tekniği nasıldır yaşayan biri olarak?

Ozooss hayırlı olsun ne güzel bir hikaye. 36. Haftadayım. Sancı ve doğum esnasında doğru nefes tekniği nasıldır yaşayan biri olarak?

Bbusra34 eşim ve ablam yanımdaydı hep 2 kişiye izin veriyorlar 😌 sıkı değil kurallar odada ailemde vardı mesela birşey demediler.çanta vermediler , kıyafetleri hemşire istiyor siz veriyorsunuz 😌 seve seve yanıtlarım soru kalmasın aklınızda🙏🏻

Bbusra34 hiç boşuna korkmayın evet vucuttan vucuda ve acı eşiğinize her insan farklı ancak Allah sabır veriyor . Bebek çıktıktan ve doğumdan sonra inanın hiçbir ağrı kalmıyor bıçak gibi kesiliyor herşey . Doğumdan çıktıktan sonra tek dediğim şey 1 saat önce ne haldeydim şimdi ne halde Kaldı ki doğumdan güle oynaya çıktım😍 O an tek düşündüğünüz şey 9 ay boyunca beklediğiniz bebeğiniz oluyor 🙏🏻

Simamom Darısı başınıza inşallah 😍 Nefes konusu şöyle açıkcası suyunuzu patlattıktan itibaren başlıyor asıl sancılar ve doğuma az kala şiddetleniyor. Benim doğuma yarım saat kala nefesimi kesmeye başladı ve kontrol etmekte çok zorlandım bebeğimin kalp atışları düzensizleştiğinden o korkuyla kontrol etmeye çalıştım ve çok şükür düzeldi . Olabildiğince nefesinizi kontrol ederseniz sancılarınızı çok güzel karşılayabilirsiniz

Bbusra34 Pilates topunu biz aldık hastanede yoktu sanırım öncesinde sormanız sizin açısından çok iyi olur ebeler pilates topu üzerinde hareket gösteriyorlar bana duş dışında hiçbişey iyi gelmemişti mesela. 😅

Ozooss Ay inşallah sizin gibi güzel bir doğumum olur. Suni sancı almadan kendi sancımızla doğururuz 🙏