Pozitif normal doğum hikayem 😍🙏🏻
Hayirli olsun allah anali babali buyutsun bende 34 haftaligim saadet hocaya gidiyodum insallah benim.dogumumda sizinki gibi olur ebeler nasil ilgili mi benim ilk dogumum hic bilgim yok napcagmi blmiyorum ya ikinamazsam diye korkuyorum bide emzirmeye yardimci oluyorlar mi ilk dogum olunca hicbirsey blmiyorsun
Alparslanm Darısı başınıza inşallah 🙏🏻 Hiç korkmayın bence ıkınma kısmı için bebek vücudunuzu istemsiz ıkındırıyor zaten bende çok korkuyordum ıkınamazsam bebeğe bişey olursa diye ebeye söyledim ben seni yönlendiricem hiç korkma dedi . Büşra ebe vardı benimle ilgilenen ne zaman hatırlasam dua edicem kesinlikle her gelen destek oldu yapamıcam sezeryana alın dediğim zaman yaparsın güçlüsün dediler hep . Duşa giriyorsunuz masajlarla destek oluyorlar ayrıca pilates topu aldık biz onunla hareketlerde yaptık sancıları karşılamak için 😌 Ben başıma gelecekleri bilmediğimden cahil cesareti vardı açıkcası 😅 Zamana akışına bıraktım Doğumun gidişatını gebeliğim boyunca iyikide öyle yapmışım çok sakin kalmayı başardım bi nebzede 😌
Bbusra34 hiç boşuna korkmayın evet vucuttan vucuda ve acı eşiğinize her insan farklı ancak Allah sabır veriyor . Bebek çıktıktan ve doğumdan sonra inanın hiçbir ağrı kalmıyor bıçak gibi kesiliyor herşey . Doğumdan çıktıktan sonra tek dediğim şey 1 saat önce ne haldeydim şimdi ne halde Kaldı ki doğumdan güle oynaya çıktım😍 O an tek düşündüğünüz şey 9 ay boyunca beklediğiniz bebeğiniz oluyor 🙏🏻
Simamom Darısı başınıza inşallah 😍 Nefes konusu şöyle açıkcası suyunuzu patlattıktan itibaren başlıyor asıl sancılar ve doğuma az kala şiddetleniyor. Benim doğuma yarım saat kala nefesimi kesmeye başladı ve kontrol etmekte çok zorlandım bebeğimin kalp atışları düzensizleştiğinden o korkuyla kontrol etmeye çalıştım ve çok şükür düzeldi . Olabildiğince nefesinizi kontrol ederseniz sancılarınızı çok güzel karşılayabilirsiniz