Akgumus19 ay çok zor o kadar hafta ya
Bulantılar 3. Aydan sonra kesin geçiyormu
İlk 5 ay ne yesem ne içsem çıkarttım sonra haftada 2 3 e düştü şimdide haftalık bi yokluyor 🙁🙄
Benimki de 14. Haftadan sonra azalmıştı sonra 2-3 hafta ara ara oldu. Ama sonra geçti canım allah yardımcın olsun. Geçer inşallah çok kötü bişey. 😕
İnan çok kötü ya negret ediyorum çıkarmaktan
Ya bulantı hapı kullanan var mı hanımlar bide işe yarıyor mu
Canım benim bende şuan 13+ 3 günlüğüm senden daha beterdim inan resmen boğazım tahriş oluyodu kusmaktan kan geliyodu, bütün gün yatıyodum doktorum hafta 1 serum ve hergün zofran kullanıyodum o kadar kötüydüm yani şuan azaldı ama geçmedi daha.Bende 3 kilo verdim çıkarmaktan.Doktoruna danışıp zofran 4mg kullanabilirsin en azından yatıştırr
Ehaydin bende yaramadı canım bulantı hapını içer içmez onu da kusuyorum
Ehaydin canım ben ay aç karnına metpamid kullandım ama yine çıkardım sadece bulantıyı hafifletiyordu ama illaki sabah olmasa akşam çıkardım
Merhaba kizlar benim bulantim 6 aya kadar sürdü sonra geçti sabahlari çok kötü oluyor insan bide boş olunca pek birşey çikmiyor anca zorluyorsun kendini 🙈Ama şükürler olsun oda biti 🤗🤗
Dimplesgirll 9. haftada baslamısti 18 . haftada tamamen bitmişti bulantılar allah yardım etsin cok zor🙁
- Haftamda başladı 16. Haftamda geçmişti😌
Ay maşallah size ne güzel valla ben diyorum heralde doğumhanedede çıkartcam bu gidişle 🙈
Merhaba, ya ben 14+4 ün ama bu zamana kadar ya 10 defa bile mide bulantısı çekmedim. Aş ermedim. Bide üstüne ikiz gebelik geçiriyorum. Yani eşime hiç bir şekilde bu hamilelikten dolayı naz yapamadım. Ama onun nazını çekiyorum birde üstüne 🙂
NesrinGnerYlmaz ya maşallah sana ne gğzel valla bu yğzden yapma boşver hiç iyi biley değil canın bileyler istiyomuş gibi yap bari sende 😃
NesrinGnerYlmaz canım mide bulantısı çekmekten se naz olmasın daha iyi valla benim eşim sürekli iş için dışarda naz da yapcam kimseler Yok bi başıma bu sıkıntıları çekiyorum malesef ama bebeğim için herşeye değer napalım katlanacaz maşallah sana nazar değmesin kuzum
ece123 Allah yardımcın olsun cnm ya senin daha kötüymüş cidden Rabbim inşlah tez zamanda düzeltir bebeklerimiz sağlıklı olsun en azından 🙏
Zeymuh48 bu hafta randevuya gidicem sorarım bu ilacı cnm
Dimplesgirll yapıya göre değişiyor canım bende 20. Haftada geçti😔 bazılarının üç ay dolunca geçiyormuş bazılarınında 9 ay sürebiliyormuş inş seninki bian önce geçenlerden olur😊