Caglanuroney minikcasper evet canım biran önce daha çok büyümesini istiyorum ilk gebelik olunca insan ona bile heves ediyo 😂
DlgluSeyda minikcasper bugün tam 15 haftalık olduk benmde aynı hafiften çıktı göbüş ama daha hiç kilo almadm 1 kilo vermişim :)
minikcasper DlgluSeyda bende 1 kilo 300 gram almışım 😄 vay arkideş 😄 daha başlarda başladım almalara sonum hayrola 😄
Mucizem199 minikcasper evet canım ben almak istiyorum yoksa bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo bişey değil
minikcasper Mucizem199 tabi ki önemli olan bebişlerin sağlıkları en az kilo ile tamamlamak istiyorum herkes farklı zayıf olan almak ister ben almamak😄 gerçi obezde değilimde boy var Allahtan belli olmuyo kilom 😄
minikcasper Caglanuroney ay evet ya 😄😄 ama sonrada şey diyolar karnım büyüdü zor yürüyorum iş zor yapıyorum erkenden çıkmasıda iyi değil heralde yahu😄😄😄
minikcasper Caglanuroney bence çabuk geçmesin ya tadını çıkara çıkara geçsin sonuçta kaç kez hamilelik dönemi oluyo ki hayatımızda 😁
Bsrul21 minikcasper hayırlı olsun canım🥰 bende 15 haftalığım. 10. Haftadan belli etmeye başladı şu anda baya baya belimde kalınlaştı karnımda çıktı. Annem bile şaşırıyor görünce.🙈 Bende 58kiloyla başladım 57ye düştüm ilk gebeliğim.
Zeyyno_ minikcasper kilo almışsan kesin bebişindir 😂😂😂 tabi kişiden kişiye değişiyor ama bizde 20+2haftalığız 1kilo almışım o da göbüşten artık belli ettiriyor kendini bebişimiz🥰🥰🧿😂
Bsrul21 minikcasper göbeği hiç dert etmiyorum çıksın hiç sorun değil hatta hoşuma gidiyo aymada kendime bakıp duruyorum ama belim öyle kalır diye korkuyorum🙍
Bir_zerre minikcasper Herkeste farklı seyrediyor sanırım. Benim 14 haftada falan 4 aylık gibiydi cokk belirgindi😅 Kilo hiç almamıştım ama hatta midem bulandıgi için kilo bile vermiştim
minikcasper Bir_zerre benim ilk haftalarda bulantım çok olmuştu da şimdi arada yokluyo kilo alınıyo da çok almadan bu dönemi bitirmek istiyorum bakalım 😃