minikcasper Kızçeler 15+5im ilk hamileliğim hafiften sanki çıktı karnım 😄 tam da anlamıyorum hafif göbeğim vardı acaba göbeğim mi bebeğim mi diye düşünüyorum 😄 1.75 boyundayım 73 ile başladık 74.300 olmuşuz sizin göbüşler 15 haftalıkken nasıldı ? kilo aldınız mı bu haftalarda ? 😄
ozlemrcp0476 minikcasper canım kişiden kişiye değişebilir ben 21 haftadan sonra gobusum çıktı bir çıktı pir cikti içerde saklanmışta bianda firtladi🤣🤣🥰
Atlass minikcasper beni 2 aylıkken 4 aylık hatta ikizmi diye soranlar oluyordu hoş hala ikizini arkasında saklıyo diyenler var 😂 iç karın yapısı
Mucizem199 minikcasper 18 haftalık oldum ne göbuşum büyüdü ne de kilo aldım aynı kilo devam 55 kiloyum,😊😊
Zngn0435 minikcasper Ben de 15+5 im benim de hafiften çıktı göbeğim yani dar şeyler giyince belli oluyor biraz. Bu arada sizle haftamız aynıymış cinsiyeti öğrenebildiniz mi?
minikcasper ozlemrcp0476 ahahaha Allah seni 😄😄😄 Bende hafiften çıktı ama belli belirsiz ilk gebeliklerde geç çıkar diyolar ama benim başladı şimdiden 😄
minikcasper Atlass benimki orta yapıda galiba 😄 öyle ben burdayıım heyyo şeklinde bi göbek çıkmadı hafif çıktı ama sadece ben farkediyorum galiba etrafımdakiler daha bişey demiyo😄
HtcGB Benim adam akıllı 5,5 aylıkken falan belli oldu göbüşüm.😬Hamile olduğumu söylediğimde hani nerde bebek diyorlardı. Kimisi sinir olur ama benim hoşuma giderdi.😂 Şimdi 32 hafta olduk çok şükür herkes hamile olduğumu anlıyorlar.😂
minikcasper Mucizem199 en sinir olduğum insan tipisin şuan 😄😄 ne demek kilo almamak ne demekkkkk😄😄😄 ne şanslısın ya 😄
minikcasper Zngn0435 12. Haftada gittiğimde kız dedi ama net değil 😄 ağustos 13te randevum var biraz geç aldım daha belirgin olsun diye 😄 bakalım ilk dediği gibi kız mı olacak değişecek mi 😄
Canselcg minikcasper bende 13+2 hamileyim 6 aylık gibi göbeğim var 😂 neden bu kadar erken çıktı bilmiyorum 56 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan. 🥰 Hamile kalmadan önce de göbeğim falan yoktu
minikcasper Canselcg herkesin farklı oluyo 😄 minyon bi yapınız mı var? Ya da ikinci hamileliğiniz mi? İkincide hemen çıkıyo karın diyolar ya 😄
Mucizem199 minikcasper valla alamadım canım oda bir sürü vitaminler kullandığım hâlde almadım doktru da şaşırdı diyor alman lazım flan diye sen kaç kilosun ☺️☺️
minikcasper Mucizem199 vitamin demir magnezyum kullanıyorum bende 😄 herkesin farklı yapısı işte kimi alıyo kimi veriyo kimi sabit belli haftaya kadar 😄
minikcasper Canselcg belkide o yüzden çıkmıştır erkenden 😄 aman sağlıkla gelsin illa ki bişeyler yaşıyoruz 😄
Caglanuroney minikcasper 19 haftaligim daha hiç kilo almadım ama 17 haftadan itibaren biraz çıktı göbeğim ☺️
Mahbuss minikcasper bende 13+4 haftalığım. 54 kiloyla başladım hala aynıyım. Hiç göbeğim yoktu ama şuan belimin kalınlaştıgini görüyorum çok minnacık da çıkıntı var tam 20. Haftalarda belli eder heralde kendini 😀
Mucizem199 minikcasper evet canım ben almak istiyorum yoksa bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo bişey değil