cico-20 AliSilan cok sevındımmm🙏🏻Su ıllet hastalık bulmadan saglıcakla bebeklerımızı kucagımıza alalım da baska bsy ıstemez oldm
Frdglp Hamileanne kizlar kardesimin esinin kardesi hemsir testi pozitif cikti geceden beraberlerdi sabahta bizim yanimiza geldiler en fazla 1 saat durdular o kadar cabuk bulasabilirmi bi belirtim yok ama test yaptirmam gerekiyomu sizce
Poyrazefenin_annesiii Hamileanne çok çok geçmiş olsun canım. Bir an önce sağlığına kavusman dileğiyle
Hamileanne Frdglp sağolun bende korkuyodum başıma geldi nefes darlığı çok zorluyor Allah kimseye yaşatmasın
Yaprakk Elfydr merhaba tat ve koku kaybı hala devam ediyor mu ne zaman geçer benim bugün 9. Günüm hastanedeyim hala ve şiddetli baş ağrım var sizde de olmuşmuydu , koronadan mı yoksa hastane ortamından mı başım ağrıyor anlamıyorum 😔
Elfydr Yaprakk bende baş ağrısı hiç olmadı belirtilerim 5. Günden sonra azaldı çok şükür hastaneye hiç yatmadım ayakta atlattım ne zamanki yemek yemeye başlayabildim o zaman kendime geldim 4 5 günde tam 4 kilo vermişim beni bu yönde etkiledi aşırı eklem ağrısı nefes darlığı Ve öksürük oldu her bünye de farklı seyir gösteriyor bence çok geçmiş olsun sağlıklı beslenip bol bol dinlenin
yenianneyenibaba Bende 40 haftalık hamileyim. Tat ve koku duyumu kaybettim grip belirtilerim var ama ne olduğunu tam bilmiyorum. Bugün 3 gün olacak. Bol su içtim meyve yedim et sarımsak soğan gibi besinler aldım. Moralimi yüksek tuttum. Şuan daha iyiyim.