Hamileanne Kaderozy canım olayın iç yüzünü görünce bende şaşırdım öyle dışardan göründüğü gibi deil 😊
Burcu_1 37 haftalık hamileyim benimde burnum tıkalı burun akıntısı var nefes almakta zorlanıyorum bazen kollarım bacaklarım agriyo çok arada öksürme istediği oluyo sizce bunlar virüs belirtileri olabilir mi
Sevgipitircigim Yaseminakkoyunk Normalde bademcik şişmesi bir covid belirtisi değil canım başka bir şikayetin var mı ateş öksürük vs
Yaseminakkoyunk Hamileanne başka bşr belirtin var mı benim sadece boğazlarım şişmiş ama çok fazla soğuk içecek ve yiyecek yedim şu sıralar başka bşr belirti yok yemek yiyebiliyorum koku ve tat kaybım yok bademciklerim şiş sadece
Hamileanne Yaseminakkoyunk halsizsizlik şiddetli baş ağrısı tat ve koku kaybı eklem ağrısı boğaz ağrısı öksürük canım senin dediğin soğuk algınlı dikkat et kendine Allah sizden uzak tutsun
Yaseminakkoyunk Sevgipitircigim hayır yok sadece bugün sabah uyandığımda bademciklerim şişti şimdi biraz iyi başka hiç bşr belirti yok ama bu aralar çok soğuğa maruz kaldım cam açık üstüm açık uyudum kısa şortlarla hep camda benim tarafımdan esiyor soğuk içecekler de içtim hep o yüzden oldugunu düşünüyorum başka birşey yok çünkü
Sevgipitircigim Yaseminakkoyunk Bir kaç gün gözlemle bence herhangi bir belirtin olmazsa covidle ilgili değildir zaten canım geçmiş olsun
Yaseminakkoyunk Hamileanne canım çok sağol gercekten bugun o kadar korktum ki eşim de götüreyim diyor ama biliyorum ki sadece soğuktan biraz daha iyi sabah çok kötüydü boğazım biraz ılık içicem suyumu soğuktan da kendimi korucam ceyran falan almamaya özen göstercem başka bir belirtim yok zaten sadece bademciklerim şişmişti yutkunmamı zorladı şuan gayet iyi
Yaseminakkoyunk Sevgipitircigim öyle yapıcam eğer birşey olursa Allah korusun illa ki iyiye gitmez kötüye giderim inşallah sadece soğuktandır 🥺