Zeyneptoprak 1994ozg beylikdüzü medilife selda hanımdı hastaneden doktprumdan aşırı memnunum şükür bazı hemşireler sinir bozucuydu onlarıda şikayet edince ilgilendiler 😅
1994ozg Zeyneptoprak normal doğum yanlısı mı tamamen, dikiş konusunda falan iyi mi hastane de temiz mi valla kafanı şişiriyorum ama o kadar stresliyim ki 😔 adına çok sevindim maşallah ya 🙏
Zeyneptoprak 1994ozg ister normal ister doğal doğum yani hastane temiz beni tatmin etti en azından herkes maskeli ziyaretçi almıyolar tek refakatçi ve zorunluluk olmadıkça refakatçi değişimi yok benim içim çok rahat gittim valla
Zeyneptoprak Zeyyno_ oğlumda yaşamadım hiç bi sıkıntı ama kızımda kaşıntı yaptı onada bi iğne yaptılar geçti benim yani ben iyiki epidural yaptırdım diyorum
1989-- Zeyneptoprak epidurali mi ? Yok iste kan sonuclarim cikana kadar ben dogurdum epidural siz normal dogurdum ,😄😄
Zeyneptoprak Kadiss ıkınırsın ya ıkınamadığın yerde karnına bastırıyolar oda anlık acı zaten bebeğini kucağına alınca unutuyosun
1989-- Zeyneptoprak bence yapmislardir benim oncesinde yapacaklardi anestezi ile görüşmüştüm ama benim dogum aniden baslayinca evdeki hesap carsiya uymadi sanci aninda aldilar