1989-- Zeyneptoprak bence yapmislardir benim oncesinde yapacaklardi anestezi ile görüşmüştüm ama benim dogum aniden baslayinca evdeki hesap carsiya uymadi sanci aninda aldilar
Zeyneptoprak askvehuzurum benim az olduğu için zorlanmadım oğlumdada zorlanmadım inşallah sende zorlanmazsın
Attent Zeyneptoprak Zeyneptoprak hadi gözün aydın canım benim nasıl geçti peki benim de ilk gebeligim ya neler beni bekliyor pek bilmiyorum
Fyztgc Zeyneptoprak ayyy hadi hayırlı,uğurlu olsun rabbim sağlıkla , analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzucuğu😍🙏🌷darısı başımıza inşallah ☺️
Zeyneptoprak Fyztgc amin inşallah allah bekleyen herkesin yolunu hayra çıkarsın tez vakitte kavuştursun
Attent Zeyneptoprak 5+3 benim normal düşünüyorum daha çabuk ayağı kalkarım çünkü kayınvalidem anestezi uzmanı sağ olsun bana çok yol gösteriyor
Zeyneptoprak Attent Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin doğum şeklin olur cidden normal doğum gibisi yok ve epidural kadar rahatı yok Allah bulanın öldüyse mezarını nurla doldursun 😂
Zeyneptoprak Attent ya 4 cmde epidural yapıldı 20 dakika sonra bebeğim kucağımdaydı kız nası dua etmiyim ağrı yok ama kasılma ıkınma hissi var yani acısız doğum yaptığını anlıyosun ve hızlandırıyo doğumu