Kadiss Zeyneptoprak ona onceden baksa iste canım doktorum malesef bakmadı hayırlısı olsun artık saglıkla gelsınlerde
Zeyneptoprak Kadiss diyorum ya çatın darda olsa bebeklerin kafa kemiği yumuşak ya iç içe geçerek çıkıyo zaten ordan biraz fazla ıkınman gerekir sadece
Pnar12016 Zeyneptoprak ya bebek cıkarken canın açıyor mu🙈 en çok korktuğum şey o bende epiduralli normal düşünüyorum ilk gebeliğim
Edanur58 Zeyneptoprak doktorun dediği kilo da mı doğdu canım bebeğin eksik fazla ne kadar yani yanılma payını merak ediyorum
1989-- Zeyneptoprak bana epidural yetismemisti kan sonuclari ciktiginda dogurmustum🤷 Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
1989-- Zeyneptoprak bana yaptilar dogum bitti anesteziden aradilar epidurali vurmaya gelelim mi diye onlarda güldü dogum bitti diye
1994ozg Zeyneptoprak ay canım doktorun kimm nolur bana biraz doktor ve hastane hakkında bilgi verir misin 35.haftadayım doktorumu bıraktım ortada kaldım 😭
Zeyneptoprak 1994ozg beylikdüzü medilife selda hanımdı hastaneden doktprumdan aşırı memnunum şükür bazı hemşireler sinir bozucuydu onlarıda şikayet edince ilgilendiler 😅