Zeyneptoprak kubra9520 ben Fatma ebeyi seviyorum diğer kenafir gözlü olan sevimsiz onun yüzünden oğlumda çok stres yaptım sezaryen olcaktım
Zeyneptoprak tugbats inmedi hiç yukardaydı hep başı yanlış oturduğu için ebe oturttu epiduralden sonra hemen çıktı zaten oğlumda da düzgün oturmuştu ama yukardaydı ıkınarak ben indirdim 😅
tugbats Zeyneptoprak peki doğum kanalına girmeden sancınız başladı mı bende 38+2deyim benimde kanala girmedi bu saatten sonra girmez diyenler var da
Zlnklc07 Zeyneptoprak ilk dpgumumu suni sanciyla yaptim hç normal dgum sancimi cekmedim epidural dogum devlet hastanelerindede yapiliyormudur acaba bilginiz varmı
Zeyneptoprak Burcuyyy normal doğum yaptım ben canım öyle bi ağrım yok 2 tane ufak dikişim var zaten o kadar 🥰
Zeyneptoprak Zlnklc07 bazılarında yapılıyo sanırım ama hepsinda yapılmıyo bide doğum yapcağın an karar veriliyomuş
Fatmanurkor94 Zeyneptoprak epidural uyusturuyır ya acılma da gecıkme olırsa ne oluyor Acılma olmazsa 4 den sonra mesela
Zeyneptoprak Zlnklc07 rica ederim canım her özel hastane pahalı diyil ama bütçenize göre araştırabilirsiniz bence