birprensesannesiiiiii [silindi] Bende üstüne oturamıyordum yan oturuyordum mesela bi baktım düşmüş. Zaten insan düştükçe rahatlıyor 🤗
Nezosikra [silindi] yakin zamanda düşer canım saglik ocağına falan göster bi istersen baya kurumustur 20 günde kuruyor 25 gune falan düşer benimkiler oyle olmuştu
Nezosikra AtesAlininAnnesi hic kokrma canım bisey olmuyor merak etme bende senin gibiydim ama biseu olmadi lohusalik döneminde insan me düşüneceğini bilemiyor🙈🤷♀️ cok farklı ni his ama merak etme bisey olmuyor
Annem42 [silindi] 20günü bulanda var gecende merak etmeyın kalıcı degıl canlar bn ıkı dogum yaptım ılkınde dikişim vardı 20günde falan dsmstü ıkıncıde arası yakın olunca dikişim olmadı bklm bu 3.rabbim ne gstrck
Cigdemanne_01 [silindi] 36. Gün düştü içimden 1 dikiş diğerleri daha düşmedi. Ama dıştakiler 20 günde falan düştü
Btyas34 AtesAlininAnnesi ben normal doğumuda çok kolay yaptım suyumun erken gelmesi sebebiyle suni aldım ama yarım saatte direkt açılmam oldu çok şükür 😇 doğumhaneye 00:02 de girdim oğlumun doğum saati 00:11 acıya değil mucizeye odaklandım her şey kesinlikle beyinle alakalı
AtesAlininAnnesi Btyas34 benimde doğumum çok rahat geçti doğum esnasında bebeğim ciksada görsem diye söylenip durdum 6.ikinmamda çıktı doğum enasinda bebeğimi düşündüm ama şimdi alttan muaynede neyi düşüneyim mı 😂
Btyas34 AtesAlininAnnesi AA ben doğum yapıcaksın sanıyorum :) bir alttan muayene için bu kadar gaz çok fazla 😂 hiç korkma canım hissetmezsin inşallah
AtesAlininAnnesi Btyas34 17 gün önce doğum yaptım bebegim 😂 o yüzden diyorum ya çok korkuyorum alttan muayeneden 😂😂