AtesAlininAnnesi Btyas34 17 gün önce doğum yaptım bebegim 😂 o yüzden diyorum ya çok korkuyorum alttan muayeneden 😂😂
Btyas34 AtesAlininAnnesi hayırlı uğurlu olsun canım dediğim gibi muayenede sıkıntı yok içini ferah tut
inciiim AtesAlininAnnesi ay bende 14 gün önce yaptım zaten canım acıyor kontrolde ne yapacağım Bilmiyoeum yetmezmiş gibi başka Bi doktora gideceğim doktorum başka şehire gitti 🤦♀️
Alyahira AtesAlininAnnesi ben doktor kontrolüne gidince hâlâ dikişlerim düşmemişti korkumu doktora söyledim alttan bakmasaniz olurmu dedim oda kabul edip üstten ultrasonla bakmıştı🤗
AtesAlininAnnesi Alyahira valla mı 😍 tamam bende öyle diyim bari çok sağol valla Allah razı olsun😂 korkuyo bakar mısın abi ya bide normal doğum yaptım hala korkuyorum 😂😂😂
Alyahira [silindi] sirkeli su vajinaya iyi değil diye biliyorum istersen internetten araştır..vajinanın kendini koruyan ve temizleyen bi tabakası varmış sirke onuda yok ediyormuş 🤷♀️
Btyas34 Alyahira canım vajinayı komple değil dikişleri onunla silmek gerekiyormuş kokuyu engellemek için doktorumun önerisi bana
Alyahira Btyas34 evet canim anladim ama yinede söyleyeyim dedim çünkü bi kaç kişiden duydum sirkeli ılık suya oturan bile varmış öyle bişey yapmasın diye😊
Tugcegn Alyahira banada doktorum sirkeli su ile pamuk yardımıyla vajinanı temizleyebilirsin demişti 😳
Alyahira AtesAlininAnnesi Allah sendende razı olsun canım 😃 benim doktorum baya cana yakındı hatta doğumdan sonra odaya gelip başımı okşuyordu canim kizim filan diyodu 🤭🤭 Aklima ne zman gelse hep dua ederim ona 😍
Alyahira AtesAlininAnnesi ha bide zaten o korkular hiç bitmiyoki ilk doğumdan sonra bidaha asla bebek istemiyorum dedim 2. Oldu ondan sonra bidaha asla yok dedim 3. Oldu bu sefer son dedim şuan 4.ye hamileyim 😂😂😂😂
AtesAlininAnnesi Alyahira yemin ederim kahkaha attım 😂😂 bende doğum esnasında doktorlara bağırıp durdum şunu dogurayim 2.ciyi falan yapmicam sanki doktorun bebeği doktora niye kızıp bagirdiiysam onuda bilmiyroum 😂😂
Alyahira AtesAlininAnnesi yok canim o işler öyle olmuyomuş biraz zaman geçsin bu seferde diceksinki tek başına olmaz bi kardeş gerek 😂😂😂 doktorlara bağırma sebebimiz o ağrılar içindeyken sanki onlar elinden geleni yapmiyomuş gibi hisse kapilmak sanırım 😂
AtesAlininAnnesi Alyahira yok yok yok yapmam Allah olmayanlara versin 😂🙏 doktorlarda gülüyordu napsinn😂😂😂
Alyahira AtesAlininAnnesi Allah nasip ederse bu platformda bidaha karşılaşırsak tahmini 2 yıl sonra bi post açıp kızlarr bakarmısınız gebelik testimde ikinci çizgi belli oluyomu diye post açarsan hiçç şaşmammmm😂😂😂