• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Nuray01 bununla ilgili hiç bir bilgim yok ama pandemiden dolayı seyahat etmemenizi öneririm bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için iyi olur 🙏😊❤️

Yelizmsl öncelikle teşekkürler 😍 ben 23+6 haftalığım. Son bir haftadır diz kapak altı bacaklarımda inanılmaz uyuşukluk kramp hissediyorum bazen uyandığım da oluyor uykudan. Doktorum tam cevap vermedi bu soruma merak ettim 🤔

Yelizmsl size zahmet 2 sorum var öncelikle 11 haftalık gebeyim. Yaklaşık bir haftalık kuyruk solunum acıyor. Geçen yıl kıl dönmesi olmuştu ve ilaçla tedavi ile geçmişti. Acaba tekrar mı başladı korkuyorum. İkinci sorum gebelik belirtisi pek kalmadı. Kadınlarımda ağrı ve göğüs hassasiyeti var. Daha önce 2 kaybım var kalp atışı durmuştu haliyle korkuyorum. Acaba Allah korusun böyle birşey olsa nasıl anlarım, fark eder miyim? Geçen yıl 3 gün içinde oldu. Şimdi 2 haftadır gitmiyorum. Belirtiler geçince korkmaya başladım. Arkadaşlar sağolsunlar olabilir dediler ama yine de korkum var… cevaplarsanız çok mutlu olurum. Salı günü kontrolüm var inşaallah herşey güzel devam eder…

Yelizmsl açılmanın olması için neler yapmak lazım? Malum karantin olduğu işin fazla yürüyemiyoruz 7 ayıma girdim fakat çok endişeliyim ya açılmam olmazsa diye

Yelizmsl emzirdıgımde 10 cc felan belkı fazla süt veriyorum emin olamadıgım içinde 7 cc felan mama eklıyorum gunde bır kerelık. doymuş olurmu. 4 günlüğüz 2 gündür evdeyiz nerdeyse

Yelizmsl aşılama ile hamile kaldım cuma günü bta 550 olduğunu öğrendim ama benim hiç belirtim yok arada sadece adet olcakmisim gibi oluyor bunlar normal mi

Pembe-mavi canım kıl dönmesi tekrar oluşur oluşmaz bu yapılan tedaviye bağlı 2. Soruna da cevabım lütfen dikkat et dinlemen ve kendini yormaman gerekir riskli gebelik taşıyorsun sonuçta İnş herşey gönlünce olur bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın 😊🙏

Yelizmsl merhaba, su ve nişan gelmedi ama dün çok sancı çektim, akıntım çok fazlaydı bugün de ara ara belim ağrıdı, bir de bebeğim hareket ettikçe canım yanıyor, sürekli idrara çıkıyorum.. doktorum erken doğum olabilir yarın gel dedi. 33 haftalığız, sizce ne olabilir? yarın öğreneceğim ama içim rahat etmiyor bir fikir arıyorum… yardımcı olabilir misiniz?

Yelizmsl Sizce özel hastaneler bir şekilde sezaryene mi çevirmeye çalışıyor? Sizin yorumunuzu merak ettim. Devlette normale ağırlık veriliyor özel de sezaryene gibi bir izlenim var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yelizmsl çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun… rabbim hepimize kucağını doldursun inşaallah

Yakamoz-1990 canım bu bebeğin gelişimi ve geliş pozisyonuna bağlı hastane ile ilgili bir durum söz konusu değil 🙏❤️