• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

11 haftalik hamileyim kanamam oldu hastaneye gittim kalp atisini duymadigini söyledi 8 haftalikken duymustum hastanedekiler kadin doktoruda duyamazsa kürtaj olmam gerektigini söyledi olumlu seyler duymak istiyorum benzeri yasayanlar oldumu

37 haftalık hamileyim bebeğim makat geliş 1 hafta önce 2900 du kilosu artıkça dönmeyebilir dedi acaba döner mi yoksa sezaryanla mı alabilirler

Gamigami merhaba banada oylesini yapdilar. Ve 1 hafta sonra gel dediler. 1 hafta sonra gitdim 6 haftada kalp atisni duyduk. Darisi basiniza🤲🌸

Yelizmsl merhabalar eşim Arh+ ben ise 0 rh+ kan grubuna sahibim,yinede bebek için 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yaptırmalımıyımmm??

hmyrmom benımde öyle ama doktorum çatımın cok cok musaıt oldugunu söyledıgı için hem kendımı hem bebegımi normal dogumdan mahrum bırakmak ıstemıyorum. Denemekte fayda var. O an herhangı bir risk olursa dırek sezeryana alıcak zaten. Rabbım hakkımızda hayırlısını en saglıklısını nasıp etsın 🙏

gebelikte sulu sarı akıntı normalmidir acaba

Merhaba 32 haftalık gebeyim normel doğum için squat ne zaman yapmaya başlamalıyım ? Artı ekstra önerebileceğiniz detaylar nedir ?

Yelizmsl tek arter bir ven sorunu yaşayan anneleriniz var mıydı bu durum nedir

Yelizmsl merhaba 23. Haftamda otobüsle 20 saatlik bir yolculuk yapsam sıkıntı olur mu gebeliğim iyi gidiyor bir sıkıntı yok şimdilik

11 haftalığım adet ağrısı gibi ağrı oluyo bel ağrısı da dahil.. Normal mi acabaa?
      Daha önce kayıp yaşadığım için korkuyorum.

Sevim-68 Bi kaç kez bakıyorlar yoksa kürtaj oluyorsun cnmm Allah yardımcın olsun

Yelizmsl çalışma izniyle alakalı bir sorum olacak. Birazcık karışık ama 😔
      normal şartlarda regl tarihine 30 haftalık hamile olmam gerek ancak 1 hafta geç oluştuğu için 29 haftalıgım. Ancak doktor muayenesinde bebek 2 hafta ileri de çıktı. Şimdi benim hangi tarihe göre çalışma izni almam gerek şimdiden teşekkür ederim

Yelizmsl merhaba teşekkürler boyle yardımcı oldugunuz için bende sezeryandan azıcık tırsmıyo degılım her kafadan bi ses car komple bayıl dıyolar ne yapmam lazım.birde panik atağım var baya napıcağımı şaşırdım acıkcası😔😕

Yelizmsl merhaba devlet hastanelerinde pandemiden dolayi odalar tek kişiliğe düşürüldumü ?

Yelizmsl
      Rahim ağzında daralma olanlar normal doğum yapabiliyormu acaba