• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Prens_Annesi03 bende 35 haftamda gitdiyimde bebeğim 38 haftaya uygun olduğunu öyredim. Erken doğacak söyledi dr. 37 haftami tamamliyorum. Bakalim ne zaman gelir

Yelizmsl 19 haftam doktora gittiğimde geçen de bebeğimin kafasında 7.97 mm’lik hidrosefali göründü. Daha detaylı ultrasona girmedim ama acaba önemli bir şey çıkar mı ? Doktorum ciddi değil dedi ama içim hiç rahat değil. Daha önce muayene de ense kalınlığı burnundaki kemiklerine bakıldığında dowm sendromu ya da herhangi bir sorun çıkmadı. 19 Ağustos’ta detaylı ultrasonum içim rahat değil hiç bir bilginiz var mı acaba bir sorun çıkar mı ?

Yelizmsl 35. Haftada 3 kiloyu geçmiş sağlıklı bebek doğsa küveze alınır mı acaba

Yelizmsl merhabalar 28 haftalık hamileyim şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum çevremden hep olumsuz şeyler duyuyorum sizce napmaliyim

Yelizmsl ben geçtiğimiz carsamba yani 22 sende kontrole gittim beta >5000 ve kese göründü 7 8 mm diye not aldırdı hemşireye ama sormayı unuttum bebek varmiydi Perşembe tekrar gidicem kalp atımı için erken degildir duyarız demi

Yelizmsl düşük tehlikem hiçbişeyim yok doktorda ilişki konusunda bişey demedi ama eşimin içi rahat etmiyır 6 haftalık hamileyim sizce sorun olur mu ilişki

Nilay4444 doğumunda 9 kilo almışsın canım sen normal Doğumdan korkuyorsan olma . Bende kilo alamıyorum şadece karnım çıktı

Yelizmsl 40+3 günlük olduk ama hala sancımda yok açılmamda yok 😫 bol bol yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum ama nağfile hiçbir faydası yok…

Yelizmsl allah razı olsun canım insAllah görüp yanıtlayabilirsin 🙏🏻 ameliyat sırasında sakinleştirici yapıyorsunuz ya onu neye göre belirliyorsunuz? asalak olmuyoruz demi ben bir kere panik atak sırasında vurulmustum kedi gibi olmuştum cocugu görsem tepki veremem diye korkuyorum panik atagım oldugu icinde kesin sakinleştirici yapacaklar komple anestezi istemiyorum cunku..

Yelizmsl 32haftalik hamileyim ama doktor bir hafta ondr gidiyor bebeğin dedi bir hafta erken doğacağı anlamına mı geliyor ?

Yelizmsl merhaba ben 15+5 günlük hamileyim 12. Haftada kontrole gittimde doktorum aslında bebeğin 13 haftalık olduğunu söyledi. Bu durumda yumurtlama tarihinden önce hamile kalmış oluyorum böyle birşey mümkün mü?

Hsjsjj hiç korkutma kendini canım bende ilk doğumumda tuvalete gitmekten korkardım hatta gitmemek için kendimi tuttuğum zman bile oldu çok afedersin kabız oldum dahada zorlandım😓ikinci dogumumda kendimi korkutmadim yavaş yavaş oturdum zorlanmadim sende korkutma kendini zorlanmazsın 🤗

Yelizmsl merhabalar progesteron değerim 7.67 cıktı tam.olarak ne oluyor yardımcı olabilir misiniz

Yelizmsl çalışan bi anne olarak soruyorum biz yorulduğumuz zaman karnımızdaki bebeklerimizde yoruluyor mu acaba 🤗

Gamssee ben suan 34 haftalık hamileyim bir kere bile istifra etmedim hamile olduğumu sadece doktora gidince anliyordum belki sizde benim gibi hic bir belirti yasamadan doguracaksiniz

Yelizmsl meraba benimde 2 düştüğüm oldu suan 3 bebeğime hamileyim 34 haftalığım ve kan sulandırıcı igne kullanıyorum sizce doktor direk sezerryana alir mi bu durumlardan dolayı. Bir de ben normalde hapşırık veya öksürme anında bile idrarimi kaciran biriyim sizce nirmal doğumdan sonra bu daha fazla olur mu

Yelizmsl ben pwrsembe günü sezaryen doğum yaptım o günden beri baş agrım durmuyor neden ve ne kullansam iyi gelir narkozdan olabilir mi baş agrım kafamda yük var sanki