Bahar65_65 toplamda 6 hafta kalır en az
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Güzel anneler o kadar çok soru geliyor ki inanın cevaplamak çok zor çok güzel bir post oldu çok güzel sohbetler elimden geldiğince herkesin sorusuna yardımcı olmaya çalışıyorum lütfen cevaplayamadığım kişiler anlayış ile karşılasınlar şimdiden teşekkür ederim 🥰😊
Sen1meleksin İnşAllah Duyarım Ya Kanamam Falan Yok Diğerinde Kanamam Vardı Bunda Yok Şükürler Olsun İnşAllah Güzel Haberler Alırım Yarın 🤲🏻
Yelizmsl merhaba post açmıştım ama yeni gördüm bunu direk yazmak istedim merak ettim 17 haftalık hamileyim bebeğim 186 grm 16 cm iyi mi gelişimi ilerde mi geride mi ben sadece 1 kilo almışım
Benim üç gündür lekelenme durumum var sürekli değil ama günde bi kere filan doktor progestan verdi korkmalı mıyım bilmiyorum.sizce napmam lazım
26 haftalık gebeyim doktorum gebelikte akıntı normal değil dedi benim akıntım var sizce normal mi gebelikte akıntı ?
Hilalyusuf gayet normal 😊🥰🙏
Humeyraslanbayrak akıntının rengine bağlı canım çünkü gebelikte vajinal akıntılar olur 🥰🙏
Sureyyayaman teşekkür ederim eğer reflü ya da gastrit varsa şu zamana kadar bilmiyordum bebeğe bir zararı oluyor mu ya da olmuş mudur?
Sekerpare16 Doktorunuzun verdiği ilacı aksatmadan kullanmaya devam edin 🙏🥰
- Sezeryan daha çok acıyor diyorlar birde bağlatıcam kendimi bu kez onunda ekstra acısı olur mu ?
Yelizmsl merhaba 36 haftalıgım boyle ıkı uc gundur gecelerı adet sancısı gıbı bı agrı oluyor bu sancımı acaba
Yelizmsl bi sorum daha olucak kusura bakmayın nolur.Şu an 7+1 oldum ama haftamla ilgili doktorlar bilgi vermedi geç döllenme olabilir diye.kese 13.46 mm idi dün. Kese içinde bebek ne zaman görünür acaba ve geç döllenme maksimum ne kadar geriden olur şimdiden teşekkür ederim 🙏
Taze_yenianne1 Doktorunuz herhangi bir tadavi yapmadı mı veya ilaç tadavisi bebeğin hareketleri ise nst de kalp atışlarına bakılır gün içinde hiç yoksa hareketleri doktorunuza söyleyin zorunlu sezaryen söz konusu olabilir 🙏