• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

EB1661 Doktora sormadan ilaçlarınızı kesmeyin kullanmaya devam edin 🥰😊🙏

Yelizmsl 34 haftalıgım midemde bogazımda yanma eşkime asitlenme oluyor neden oluyordur ve nasıl gecirebilirim birde ilk hamileligim ve dogumdan çok korkuyorum 🤯

Leylasultn Vermez sadece akıntınız olduğu için veriliyor zaten bebeğe bir zararı olsa doktor vermez 🙏😊

Yelizmsl teşekkür ederim cevap verdiğin için canım doktorumuz görmedim dedi ense kalınlıgında tahminen kız dedi net diyemem dedi 13+6 da gittim fotoda bacak bacağa atmış orda da dedi doktor yan yatmış bacak bacağa diye sonrada dikkat ettim bacak arasından çıkan bişey var erkek diye düşündüm 😂

Avedercb Aynı sorun Bende de var emin ol bol bol su içmek iyi gelicektir Ve sana tavsiyem doğumdan asla korkma anne olmayı işte o zaman öğreniyor insan 🙏🥰😊

Mervelsmet Doktorunuza güvenin eğer aklınızda bir soru kaldıysa başka bir doktora da gözükebilirsiniz 😊🥰

Yelizmsl 6+2 deyim bebek görünmedi kese ve York kesesini gördü iki hafta sonra gel bebek oluşmamışsa kürtaj olacaksın dedi nasıl bir yol izleyeceğiz yardımcı olur musunuz

Yelizmsl merhaba 21.haftadayim hafiften ishal im var ayrıca akşamları gaz sancısına benzer bı ağrı oluyor iki üç gündür bu korkulacak birşey mi?

Yelizmsl ben Bebeğimi rahmimin üstünde hissediyorum sanki her attığında lavobaya gıdesim geliyo nıcindir

Dilara22 sezaryen doğumdan sonra vajinal doğum olabilir 1 yada 2 sene sonra bunada SSVD deriz biz tıp adında bebeğin geliş yönüne de bağlı olabilir 😊🙏

Hacr27 Doktorunuza danışın çok fazla ise sıcak bir duş alın yine tekrar ederse acile gidin 🙏😊

Mutlumklnc canım bu durumda yapılabilecek birşey yok ama dikkat et fazla yorulma boş gebelik olabilir bu yüzden kürtaj olursun doktorum haklı bu boş gebelik de anneyi zehirler 😊🙏

BusraTass benimde 7 artılarda gözüktü doktorum yolk varsa korkmuyoruz geçte olsa gözükür dedi yolk var dediyse doktorun korkma 10 haftasına kadarda zamanı var. Zaten 10 haftasına kadar boş kese derse yolk var dediği halde mutlaka başka doktorada git canım

Yelizmsl çoook teşekkür ederim canım bilgi için o halde gidiyim doğuma yakın baktiriyim alerjime evet gece daha hareketli daha doğmadan alıştım uykusuzluğa 😀♥️😊