Merhaba ben 7 haftalık hamileyim geçen tahlil yaptım daha doktora gostermemism ama TSH 0,08 çıktı düşük çıktı ve APTT Biraz düşük çıktı bir sorun oluşurmu sizce ileriki zamanlarda bir fikriniz var mı
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Son adete gpre 7+4 haftalık uktrasona gpre 6+3 Normalmi? Ne yesem Haftaya dengeler?
Bide kalbinin atdıöını dr görüyorum dedi dinletmedi özele gitmeyi düşünüyorum 7+4 de sakıncası varmıdır Teşekkürler şimdiden
Merhaba ben de ikinci bebegime hamileyim daha cinsiyet öğrenemedim bizde şey derler mesela erkek sağ tarafta olur kız solda olur yada tam tersi bu konu hakkında düşünceleriniz nedir acaba
Merhaba ben 21+4 haftalik hamileyim sag kasigimda sidetli agri oluyor haftada birkez ailemde 7 aylik doganlar var nerdeyse 2 aydir 5 kez sancilandim erken dogum habercisimidir ?
Elif19851985 sıkıntı olur bebeğe zarar verir hissi gitmek bilmiyor bi sonraki doktor kontrolünde soracam artık aklıma gelmedi ilkinde
Gzmmstf canım bişi sorcam 12 haftalık olduğunu görünce sormak istedim herşey 12. Haftada normalleşiyo bulantı hafifliyor iştah açılıyor diyorlar sende nasıl oldu
Yelizmsl 38 haftalık hamilelikte bebeğin günde on defa hareket etmesi önemli mi ? Daha az hareket ettiği zaman hemen doktora gitmelimiyiz ?
Sinemakmansoy canım bende 8+5 teyim aynı iştahsızlık yaşıyorum senin gibi 6. Haftadan beri doktor bebeğe sıkıntı olmaz dedi zaten şuan bebek yediğinden cok cok az alır gerisini reddeder dedi ilaçlarını ihmal etme bide su iç yeter dedi
Busra4122 teşekkür ederim canım son sorum :) 34+4 haftalıkken bebeğimiz 3000 gr 48 cmydi şuan doğumuma 4 hafta var sezeryan olcam kısmetse doğuma kadar kaç kg olur sence
Ceren2906 kesede bebek gözüktüyse bi sıkıntı yoktur canım kalp atışı da değişiyo ben 6 haftalıkken dinledim kuzenim 2. Ayda dinledi mesela korkma bence
Gamigami bence özele git ben 6. Haftaya yeni girmişti dinledim bana özele git demişlerdi ilk sonra devlete gidersen kendi kararın keseyi gör ve kalp atışını dinlemek için gidebilirsin bide kan testinde falan cıkması için 5. Hafta normal aslında
Yelizmsl burda olmana çok sevindim 🥳 bişey sormak istiyorum 2li test olacak ultrasonla bakıyorlarmış peki gittiğim doktorla aynı ultrason mu yoksa daha detaylı mı bakacak bilgisini verirmisin lütfen . 12. Haftaya giriyorum test günü