• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Sevim-68 Bi kaç kez bakıyorlar yoksa kürtaj oluyorsun cnmm Allah yardımcın olsun

Yelizmsl çalışma izniyle alakalı bir sorum olacak. Birazcık karışık ama 😔
normal şartlarda regl tarihine 30 haftalık hamile olmam gerek ancak 1 hafta geç oluştuğu için 29 haftalıgım. Ancak doktor muayenesinde bebek 2 hafta ileri de çıktı. Şimdi benim hangi tarihe göre çalışma izni almam gerek şimdiden teşekkür ederim

Yelizmsl merhaba teşekkürler boyle yardımcı oldugunuz için bende sezeryandan azıcık tırsmıyo degılım her kafadan bi ses car komple bayıl dıyolar ne yapmam lazım.birde panik atağım var baya napıcağımı şaşırdım acıkcası😔😕

Yelizmsl merhaba devlet hastanelerinde pandemiden dolayi odalar tek kişiliğe düşürüldumü ?

Yelizmsl
Rahim ağzında daralma olanlar normal doğum yapabiliyormu acaba

Merhaba. Ben 35+2 haftalik hamileyim. Bebeyim hareket edince yumurtaliklarim agriyor. Gece uyurken agriyla sicradim. Geceki agriyi hatirlamiyorum ama. Simdi hareketleri sag yumurtaligimi daha cok olmak uzere agritiyor. Normalmi?

Yelizmsl herkese merhabalar, 23+3 teyim ilk hamileliğim sormak istediğim şey şeker yüklemesi hakkında öneriniz nedir yaptırmak ne kadar gerekli etrafımdan zararlı olduğunu savunanlar kadar yaptır diyenlerde var doktorum aç karnına 24. haftada gel demişti ama şu an koronadan hastaneye gitmeye korkuyorum ve kaçıncı haftada yaptırmak gerekli bu konuda fikrinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Yelizmsl merhaba bırsey soracam ben nöroloji bölümüne gıttım ve gebelık şüphesi var dedım test yaptı ve adetıme 13 gün vardı daha test olduğunda ve şunu soyleyecem < 0.5 U/L olarak çıktı gebelık yok bılıyorum ama bende ılk defa U / L değer çıktı yükselme olur mu nıye öyle oldu

Busra4122 kuzu postu açan cevap vermiyor ama sen bayağı yardımcı olmaya çalışıyorsun sana bir sorum var doguma 4 5 haftam kaldı bebek haftada kac gram alır ve gelişimi kilo almasının falan durma ihtimali olur mu tahmini kaç kilo alır doğuma kadar 4 5 haftada

Yelizmsl

Suni sancı verdiler 8 saattir neredeyse açılma hala 2 cm sizce ne yapmalıyım baskı çok fazla var .

Merveyunus31 canım ilk aylar çok koymuyor 5 -7 ay arası 50 gr 100 gr koyuyor ondan sonrasında çok daha fazla koyuyor iki üç katıdır belki . Allah’ın işi işte şimdi Bile zorlanıyoruz ilk aylardan tahmini 3 kiloyu taşımaya başlasak halimiz nasıl olurdu acaba . Senin çok bişeyin kalmamış bebek son aylar çok kilo alıyor

Yelizmsl merhaba gecen sene ölü dogum yaptim 36haftalik hamileyim iki hafta önce idrarda protein cikti tansiyon olcuyorum hergun kendi doktorum kanala doğru donuyor basi baya aşağıda dedi artik dogumu beklicez dedi sizce ne zaman dogum olur yada ayin 8de gidicem kontrole o zaman suni sancı istesem dogumu baslatirmi gecen seneki olaydan dolayi doğmasını istiyorum hemen cevaplarsaniz sevinirim

Emineyilmaz bende de yoktu bende hiç bir belirti yok diye siye 12. Haftamda başladı miğde bulantılarım şimdi 21 haftalıgım hala devam ediyor çagırma kötüyü olmaması daha iyi rahat edersin

Yelizmsl merhaba haftaya cuma, serklaj işlemi olucam ilk bebegim de düşük yaptım 18.haftada işlem sonrası sıkıntı yaşayacağım bir durum olur mu acaba? Suan 12+6 yız

Yelizmsl merhaba🌼
          32+3deyim. 3 gündür bel ve sırt ağrım oluo yormuorym da kendimi. Bel ağrım karnımın altına vuruo. Hafif adet ağrısı gbi ve akıntım da artmaya başladı bu haftalar için bu durum.normal mi

Yelizmsl merhaba, 39+3 Haftalığım. Dün sancım vardı 1 cm açıklık var ve doğum başlamış dedi ebe. eve git sıcak duş al sancın daha da artarsa tekrar gel dedi. Ama duş aldığım an sancılarım kesildi 🤦🏻‍♀️ Çok yoruldum çok ağırlaştım ne yapmam gerekiyor bi akıl verin 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️