aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl merhaba yengem yeni hamile 4 haftalık yolculuk yapmasında herhangi bir sakınca var mı?
Yelizmsl son 2-3 gündür göbek deliğim ve etrafı ağrıyor 36+4üm fıtık oluşmuş doğumdan sonra gider dedi doktorum ama ağrı var bi sakıncası olur mu ?
Yelizmsl öncelikle hayırlı geceler diliyorum ❣️ Ben 17 haftalık hamileyim 5 yıl önce normal Doğum yaptım dikişlerim falan oldu genel olarak benim merak ettiğim nasip olur buda normal olursa tekrar kesi ve dikiş oluyor mu yoksa hiç kesi dikiş olmadan Doğum yapabilir miyim ya da bu kişiden kişiye değişiyor mu ? Şimdiden teşekkür ederim ☺️
Yelizmsl merhaba bu arada çok teşekkür ederim bu davranışınız için ❤️ Ben 31+1 haftalık gebeyim bi kaç gündür normal tuvaletim geldi gibi hissediyorum ama tuvalete gittiğimde hiç bişi yok yada bi kaç damla kadar geliyor bu bebek artık baskı uyguladığı için mi yada doğum için mi hazırlanıyo vücudum anlamadım neden oluyor
Yelizmsl turnosol ped koydular mavi gibi bi renge dönüşmüş normalmi
Premses_02 sancın her geldiğinde yere çömel ve aşağıya doğru ıkın ıkına bildiğin kadar hem doğum hızlanır hemde açılman🙏❤️
Yelizmsl canım lütfen cevap ver daha yeni geldim hastaneden ped koymuşlardı turnosollu maviye dönmüş normalmi
Yelizmsl haftada bir sigara içmek zararlımı bebeğe normalde birakmisim ama bazen dayanamayip haftada sadece bir tane icerim
Zeynep_cekim düzenli egzersiz yürüyüşler ve squat yaparsan kesi ve dikiş olmaz sancıları karşılamak da önemli e tabi ıkınmakta doktorun ne zaman ıkın derse ıkın başka birşeye gerek yok birde son haftalarda ilişki iyi olur rahim duvarını esnetir ve kolay doğum olur 🙏😊