sevval5481 24+3 oldum günde 3 tane yiyorum bugün bitti hurmam inşaAllah yanlış birşey yapmadım
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Emine_68 su aniden boşalırcasına gelir ama bazı bebekler üst taraftan da delerler o yüzden depend takabilirsiniz hastaneye gidene kadar zıbın ağırlıklı olması lazım 3 tanede takın 1 tane hastane çıkışı bebek bezi biraz fazla olsun çünkü ihtiyacınız çok olucak kaşıntınız ve sancınız gayet normal ebeye vereceğiniz çantada ince battaniye 1 adet takım bir adet bez bir adet çorap kesi de bebek gelmediği anda atılır daha rahat gelsin diye size İnş gerek kalmaz biberon fazla önemli değil ama emzik damaksız olsun ❤️🙏
Yelizmsl
1 saat önce de sordum ama görmediniz herlade lütfen cevaplarsanız sevinirim 🥰
Yeliz hanım ben ikiz gebeyim kasılmalarım olduğu için doktora gittim nst de sancı çıktı ama ben hissetmedim doktorum 2 gün yatış verdi ilaç serum derken sancım bitti eve geldim doktor bana erken doğum riski dedi ancak bu yalancı kasılmalar normal kabul ediliyor diye okuyorum. Tek sorum sancı onun için de ilaç tedavisi oluyorum zaten anlamadığım şey ve korktuğum şey bu yalamcı sancılar erken doğum yapar mı sancının sebepleri bu kasılmalar mı?
Betul_bakiiii rica ederim 😊
Yelizmsl 33 haftada erken doğum tehdidinden hastanede yattım şuan 33+6 yım bugün düzenli kasılmam oldu hastaneye gittim biraz sancım çıktı sonra düzeldi sizce bu kasılmalar falan doğuma hazırlıkmı
sevval5481 evet o yüzden beklemek iyi ❤️🙏
sinemkumandanveren benım de amnıyon sıvım fazla, diyete başladım. Detaylı ultrason yapıldı mı?? Onda bişey yoksa şeker yüklemesi bakılacak. O da iyiyse sorun yok. Benım hafif şekerim çıktı. Suvı cok fazlaysa erken dogum riski oluyor.
Yelizmsl çok teşekkür ederim. Bir de şu an beni uyutmayan ağrıyı sormak istiyorum sağ göğsümün hemen altındaki kaburga kemiğim aylardır kabusum oldu resmen uzandığım anda başlıyor bıçak saplanır gibi derler ya ondan da beter bir acı bazen acıdan uyuşuyor sonra yine ağrıyor böyle bir şey duydunuz mu daha önce ya da önereceğiniz bir çözüm yolu var mı 🙏🏻