• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl merhabalar ben 17+4 üm göbeğimin sol tarafı sağ tarafına göre şiş görünüyor bariz bikaç haftadır böyle bide yine sol kalçama kuyruk sokumundan başlayıp sancılar giriyor nırmal mi bunlar ☺️

Htcklksz doktorum verdiği ilacı kullanmaya devam et düşük tehdidi olabilir dikkatli ol bu yüzden fazla yürüme istirahat en iyisi🙏😑

Annem42 hamilelikte olan ilişkide olur fazla zorlama olmasın yeterki ağrılarınız devam ederse ılık bir duş alın 🙏😊

Yelizmsl merhaba 😍 38 haftalık hamileyim doktor bana suyumun normalin altında olduğunu ve bebeğimin böbreğinde genişleme olduğunu ama çok önemli olmadığını söyledi sizce de öyle mi yoksa başka doktora mı gözükmeliyim ?

Yelizmsl bide normalde iştahım çok açıktı herşeyi yiyordum ama bu son ay sadece kahvaltı yapabiliyorum bunun bebeğime bi zararı olur mu ☹️

Yelizmsl Yeliz hanım bir de tansiyon kaç olunca risk var denektir ben yorulduğumda 13 lere çıkıyor ama dinlenince 11 e 8 flan çıkıyor

Yelizmsl Merhaba benimde birkaç sorum olacak. İkinci bebeğime 35 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonum var doğumda sonda taktırmak istemiyorum ilk dogumumda da sonda yüzünden bir hafta idrarda yanma yaşadım sonda taktırmak mecburimi ? Sezaryen doğumda doğum sonrasında herhangi bir sebeple vajinal muayene yapılıyormu ? Sezaryen doğumda kanama kontrolü için karına bastırma olayı nedir ? Bide ben taşikardi hastasıyım doğumda anestezi genelmi olacak spinalmi hangisi daha uygun oluyor ? Kusura bakmayın uzun oldu ama ilk doğumda acemiydim ve özel hastanede doğum yaptım herşey çok kolay oldu hiç bişey anlamadım ama bu defa üniversite hastanesinde doğum yapacam hastalığım sebebiyle biraz tedirginim o yüzden sorum çok oldu hakkınızı helal edin ♥️

Yelizrojin zararı olmaz ama yinede yemeğe çalışın azar azar ve sık sık bebeğin gelişimi durmasın çünkü bebek son aylarda daha fazla kilo alır ❤️🙏😊

B_e_y_r_a bebek büyüdüğü için olabilir böyle şeyler iç karnınız da dar olabilir bunun için hafif bir yürüyüş fazşa yorulmadan ve ılık bir duş 😊🙏

iki_tosbik_annesi canım her sezaryen de takılıyor ama sen yinede istemediğini dile getirebilirsin diğer soruna cevabımda eğer bir sorun varsa vajinal muayene yapılıyor yoksa karın muayene ediliyor genelde karına bastırma olayı nor al doğumda oluyor anneye yardım maksatlı birde taşikardi hastasısın genel veya spinal olacağına doktorun karar verir taşikardi hastası olduğunu doktoruna bildir ama lütfen sağlık önemli sonuçta Hakkımda varsa helal olsun sonuna kadar umarım yardımcı olmuşumdur 😊❤️