• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

16haftalık hamıleyım 13 haftada hamılelık belırtım sadece gogus ve kasık ta adet sancısı kaldı mıgde bulantım kesildi normal mi acaba bunlar.

CaglaUzun Bu hiç belli olmaz sancılarınızı kontrol edin bebeğiniz doğum kanalına girmiş sonuçta İnş erken gelmez ne kadar geç o kadar iyi 🙏😊

Yelizmsl canım benim bu gün iki buçuk civarı kahverengi leke ve sümüksü leke geldi Nisan oluyor galiba bildiğim kadarıyla açılma olmumudur yarın gideceğim sabah erken p

Zeynep14 canım nişan lekesi olabilir haklısın kaç haftalıksın açılman hemen olmaz ama aktif doğum sancıları ve suyun geldiği zaman açılma başlar 🙏😊

Zeynep14 canım sorunu tam anlayamadım 🙏❤️tekrar yazar mısın lütfen

Sabah erken gelmemi istedi doktor ama aktif sancım yok açıma olması için ne tavsiye edersin ne yapayım hangi ehzersizi

Zeynep14 bebeğin içinde bulunduğu su kesesi patlamadığı sürece açılma söz konusu olmaz her düzenli sancıların varsa hastaneye git bebek baş gelişi pozisyonda ise keseyi hastanede de patlatırlar 🙏😊

Canım öğlen üstü Nisan geldi aktif acimlam yok pazar günü gittigimde 3. Tusemi oldum yine kapalıydı doktorum dedi ki günün az kaldı bı belirti olmalı bu gün 2 buçuk civarı nişan geldi ama aktif sancım yok çok kısa girip geri gidiyor açılma olması için ne yapmalim hangi ehzersizi yapmalıyım yada açılma olmusmudur bı 2 cm de olsa sabah erken den gidecehim yoksa bana şunu sancı mi verir fikrin nedir

Zeynep14 düzenli bir şekilde squat hareketleri yap eğil kalk sıcak bir duş al hatta ilişkiye bile girebilirsin buda buda açılmayı kolaylaştırır 🙏

Yelizmsl peki çok sağol canim ve sunuda siracahim kusura bakma lütfen bebeğimin gelişi normal doğum pozisyonda şu kesisini patlatirlarsa bana suni sancı mi verirler