Asenat34 -ecekaplan1 amin inşaallah🙏 rabbim bütün hamilelere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin valla herkese dua ediyorum herkes sağlıcakla bebişini kucağına alsın inşaallah 🥰❤
Gokalpozge1 Asenat34 oy maşallah size tek avazda doğurursun inşallah ya 😍 sağ salim meleğini kucağına al kuzum bana da dua eder misin 5 haftalık hamileyim sağlıklı olsun sadece ❤️ Ve haber ver doğuma girince meraktan çatlarım 😍😍
Asenat34 cptrhb allah razı olsun canım 🙏insallah rabbim butun hamilelere hayirlisyla bebegini kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🥰❤
Asenat34 Gokalpozge1 amin allah razı olsun canım 🙏ederim tabiki rabbim hayırlısıyla bu günleri de göstersin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰❤veririm canim şuan 5 santim açılmam varmış bekliyorum 🤭
Asenat34 gamze2234 hadi hayırlısıyla sende sabaha kalmadan tek sancıda doğurursun inşallah 🙏canım doktorum henüz bisey demedi sorarım birazdan sizin kaç haftalık 🤰
gamze2234 Asenat34 bugün tam 40 haftaya girdim 12 den sonra 🙂Bana taktıklar epidural sancılar dayanılmazdı ☹️
Yakamoz-1990 Asenat34 Allah kolaylaştırsın. Odan müsaitse duşa gir benden aşağını sıcak suyla ovala. Çömelir pozisyonda otur. Açılmanı hızlandırır.
Asenat34 Yakamoz-1990 amin inşaallah 🙏evet duşta var pilates topu da var ama çok sancim var zor zor yürüyebiliyorum sadece 😓
Gokalpozge1 Asenat34 hadi bu gece doğurucaksın inşallah az kaldı çok heyecanlı ya eve üç kişi olarak döneceksiniz ❤️😍
Zehradmrci Asenat34 benim de bebegimin suyu azalmış yarin kontrol olcam dua edin belki dogumu baslatabiliriz dediler 38 e gircem ben de yarın saglikla hepimizin kucagina versin Rabbim dogumunuzda bana da dua edin lütfen ❤️
Asenat34 Zehradmrci hadi ya inşallah sende hayırlısıyla kolay bi şekilde doğurursun inşallah dua ederim tabi canım rabbim bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etsin 🙏☺️❤
Asenat34 Gokalpozge1 inşallah ❤evet ya onu düşünerek herşeye katlanıyorum yeterki kucağıma alayım rabbim bekleyen bütün hamilelere sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🙏☺️❤
Yakamoz-1990 Asenat34 sıcak su rahatlatır birde bazı hastanelerde 5 cm den sonra epidural yapıyorlar. Geldiklerinde bi sor istersen
Zehradmrci Asenat34 aminnn canim benim sana da cok kolay dogumlar insallahhhh hemencik saglikla kavuşursunuz ❣️❣️
Asenat34 Yakamoz-1990 sorayim canım ıyiki hatırlattın insan bu sancıyla ne yaptığını bilmiyor ki diyorum bunu soracam onlar geliyor unutuyorum 😁
Fato55 Asenat34 aramızda bir gün var bende 38+4suan da hiçbir belirti yok özel birşey yaptın mı doğum için
Asenat34 Fato55 valla canim benim iki üç gündür afedersin ishalim vardı o zaten doğum habercisi hurma yiyordum bide ben bugün ilişkiye girdim 2 saat sonra baktım suyum geldi 🤦♀️🤰
Enguzelhediym Asenat34 ayy Allah’ım bir avaz da kurtarsın inşallah. Bende 37+1 im bugün nişan’ım geldi daha küçük diye üzülüyorum evdeyim şuan inşallah suyum sancım gelmez de bekler zamanını. Senin bebisin kaç kg ?
Asenat34 Enguzelhediym aminn inşallah allah razı olsun canım 🙏benim nisamin bugün suyla birlikte geldi sizin haftanız iyi bence kilosu felan da iyiyse hayirlisyla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲benim bebişim 3600 gram 👼