Asenat34 DuyguY evet sancı felan ne kadar da zorlasa onu düşündüğüm için herşeye katlanırım diyorum ❤
MinikKoala Asenat34 canım sağlıklı ve kolay Dogum olsun inşallah Dogum yaptın mı 3 saat olmuş merak ettim nasılsınız ? 🌼
Asenat34 MinikKoala allah razı olsun 🙏geldiğimde 4 santim açıklığım vardı şimdi yine baktılar 5 santim olmuş bekliyorum 🤦♀️
-ecekaplan1 Asenat34 Amin inşallah sağlıklıca kucağına alırsın . Benim de sabah doğumum sende bize dua et emi❤🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Asenat34 -ecekaplan1 amin inşaallah🙏 rabbim bütün hamilelere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin valla herkese dua ediyorum herkes sağlıcakla bebişini kucağına alsın inşaallah 🥰❤
Asenat34 cptrhb allah razı olsun canım 🙏insallah rabbim butun hamilelere hayirlisyla bebegini kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🥰❤
gamze2234 Asenat34 Benimde 4 cm açıklığım var 10 da yatışım yapıldı, sabaha karşı tam açılma olmuş olur diyorlAr 🙏🏻 Allahın izniyle inşallah kolay doğururuz. epidural taktıracakmısınız?
Asenat34 gamze2234 hadi hayırlısıyla sende sabaha kalmadan tek sancıda doğurursun inşallah 🙏canım doktorum henüz bisey demedi sorarım birazdan sizin kaç haftalık 🤰
Zehradmrci Asenat34 benim de bebegimin suyu azalmış yarin kontrol olcam dua edin belki dogumu baslatabiliriz dediler 38 e gircem ben de yarın saglikla hepimizin kucagina versin Rabbim dogumunuzda bana da dua edin lütfen ❤️