Asell Maşallah canım hayırlı dogumlar dılıyorum suyun nasıl geldı acaba benımde dun gece bırden bıre suyum geldı bacaklarımdan assagı indi su ama hastaneye gıdınce bebegın suyu degıl dedıler senınkı nasıl oldu aynı bacaklarından aktımı su ?
Asenat34 Asell allah razı olsun canım 🙏ben uzanıyordum iç çamaşırım ıslandı lavaboya gittim bacakalarimdan aşağı geldi hem damlıyordu hızlı bi şekilde hem de aktı yani ama hala da suyum geliyor yavaş yavaş sizin akinti olabilir mi acaba ama akinti bacaktan aşağı da akmaz yani 🤷♀️
Asenat34 Fato55 valla canim benim iki üç gündür afedersin ishalim vardı o zaten doğum habercisi hurma yiyordum bide ben bugün ilişkiye girdim 2 saat sonra baktım suyum geldi 🤦♀️🤰
Asell Asenat34 canım ıdrar degıldı emınım ztn idrarda demedıler enfeksiyonum varmış onunla ilgılı bısey olabılır dedıker ama ben yurt dısında yasıyorum hiç bişey bılmıyorlar hiç ilgili degıller bıldıgın suydu yanı aynı bende ilişkiye gırdıkten 1 saat sonra geldı o su baya aktı yanı sancı beklıyorum ama tık yok🤦🏻♀️
Asenat34 Enguzelhediym aminn inşallah allah razı olsun canım 🙏benim nisamin bugün suyla birlikte geldi sizin haftanız iyi bence kilosu felan da iyiyse hayirlisyla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲benim bebişim 3600 gram 👼
Enguzelhediym Asenat34 masallah 😍 umarım ikiniz de iyisinizdir 🥰 benim ki küçük biraz haftası daha erken olduğu için. 2990 gram
Asenat34 Asell sadece o anlık mıydı yani benim saat 7 den beridir suyum geliyor hala da durmadı ama sizinki sızıntı yapıyor olabilir bacaklarimdan aktı diyorsunuz
Asell Asenat34 evet canım bacaklarımdan aktı ve durdu bırdaha da gelmedı sanırım su degıl su olsa sizinkı gıbı durmazdı heralde sureklı akar dıyorlar 🤷♀️
Asenat34 Asell evet bende sordum ebeye hâlâ geliyor diye doğuma kadar gelir hepsi bi kerede gelmez zaten dedi dediğim gibi 7 den beridir geliyor azar azar
Asenat34 Asell sizinki bebeğin suyu sızıntı yapıyor olabilir yine takipte kalın da bazılarının sızıntı yapıyormuş
Asell Asenat34 amin inaşşalh canım hadi senınde hayırlı haberlerini beklıyoruz doğurunca haber et Allahım kolay getırsın🧿