• Gebelik
  • Kızlar kaçıncı haftamızdayız ve kaç kilo aldık🧐🌸

Habibe02 gebelik şekerinden dolayı yaptım canım,diyetisyen eşliğinde ama ağır deildi fazla,aslında başta alıyordum sonra aldığımıda verdim şimdi diyetisyeninde istediği gibi,paketli ürünler pirinç makarna yani karbonhidratlar hazı içecekler tatlılar ve çoğu meyveden uzağım🥴

Aozge01 evet çok kilo alanda var çok az alan da neyse ki çok rahatsızlık vermiyor bana hareketliyim yani

Aozge01 36+5 ten 11 kilo aldım 🤦‍♀️ Sağlıklı olsun da can boğazdan gelir etliyim butluyum mutluyum modundayım 🍗 😂😂

Aozge01 32. haftadayim 11 kilo aldim ve cok aşıriya kacmadan yiyorum kilo almaktanda korkmuyorum insallah emzirirken ve sonrasinda rahatlikla veririz 😊

Aozge01 29 haftalik olduk çok şükür 2.ci hamileligim ve simdiden 12 kilo aldim malesef bunda cok hizli kilo aldim

16 haftaligim 5 kilo verdim kusmuyorum da midem de bulanmiyo anlamadim gitti🤣🤣

Aozge01 kaç kilo ile hamile kaldın canım ☺️ Bende 3 aylığım 2 kilo falan almışım☺️

Blackkcat ya bende oyle hiç tatlı yemyrm et yymyrm ama makarna yyrm surrklı bıde bukgur pılavı ekmek hiç yok yıne alıyorum gebelıgınıze bırbzarar verdi mi

Habibe02 canım bende protein ve yeşillik ağırlıklı yiyorum muhakkak çiğbadem ceviz fındık hergün,et daha sık tüketiyorum,hamileliğime zararı hiç yok 35.haftamda 2700 bebeğim o da daha güzel kilo alıyor

Ben hızlı gidiyorum sanırım 17+3 4 kilo aldım 🤗🤷‍♀️
        Simdiden de kocaman göbeğim var zaten 🤦‍♀️

Aozge01 İlk üç ay aldığın kilolar senin 4-5 senle bebeğin 6-7-8-9 sadece bebeğindir

Ates2020 ama herseyden tüksinmiş durumdayım oyuzden yıyebıldiğim seyler yemege calısıyroumm yoksa ac kalırım

Aozge01 70.kg ile hamileliğimi öğrendim.ilk 5 ay kilo almadim ama sonrasında minnak minnak aldım 😂şimdi 83 kg oldum🙈🙈39+1 haftalık olduk bu arada bebeğim in kilosu gelişimi haftasıyla uyumlu son haftalar da inanılmaz iştah açıklığı var 😂🙈

Valla ben son zamanlarında olup 5-6 kilo yazanları hiç anlamıyorum nasıl beceriyprlar başlarda bulantı yaşayıp çıkarmış kilo kayıpları olmuş onları da almışlar da saymıyorlar diye düşünüyorum 🤔 ben hiç bulantı yaşamadım 33+2 yim 10 kilo aldım oda bebeğim hep 1 hafta zayıf diye 3 bardak süt 2 kase yoğurt yedim hergün onlar yaptı diye düşünüyorum eti Çerez’i yumurtayı da bol yiyorum evet aldım ama hamurişi pilav makarna yemiyorum asla 🙅‍♀️ yine de 10 kilo çok geliyor gözüme bi 3 kilo daha alırım kesin bebişte 32 de 1907 gramdı 😑ne yapsamda o kadar oluyor