• Gebelik
  • Kızlar kaçıncı haftamızdayız ve kaç kilo aldık🧐🌸

Aozge01 23. Haftamdayım 7 kilo almısım oglumda 600 gr olmuş, fazla mı aldım bilmiyorum 😏

Aozge01
    Bende 30+5 deyim ve 8 kilo aldım🤭 doktorum bu aylar daha dikkat et dedi ama iştah durmuyor 😅

Habibe02 gebelik şekerinden dolayı yaptım canım,diyetisyen eşliğinde ama ağır deildi fazla,aslında başta alıyordum sonra aldığımıda verdim şimdi diyetisyeninde istediği gibi,paketli ürünler pirinç makarna yani karbonhidratlar hazı içecekler tatlılar ve çoğu meyveden uzağım🥴

Aozge01 evet çok kilo alanda var çok az alan da neyse ki çok rahatsızlık vermiyor bana hareketliyim yani

Aozge01 36+5 ten 11 kilo aldım 🤦‍♀️ Sağlıklı olsun da can boğazdan gelir etliyim butluyum mutluyum modundayım 🍗 😂😂

Aozge01 32. haftadayim 11 kilo aldim ve cok aşıriya kacmadan yiyorum kilo almaktanda korkmuyorum insallah emzirirken ve sonrasinda rahatlikla veririz 😊

Aozge01 29 haftalik olduk çok şükür 2.ci hamileligim ve simdiden 12 kilo aldim malesef bunda cok hizli kilo aldim

16 haftaligim 5 kilo verdim kusmuyorum da midem de bulanmiyo anlamadim gitti🤣🤣

Aozge01 kaç kilo ile hamile kaldın canım ☺️ Bende 3 aylığım 2 kilo falan almışım☺️

Blackkcat ya bende oyle hiç tatlı yemyrm et yymyrm ama makarna yyrm surrklı bıde bukgur pılavı ekmek hiç yok yıne alıyorum gebelıgınıze bırbzarar verdi mi