Gebegunlugu önden gitmesi bebeğin gelişimi ile alakalı bekle cnm
14 haftada hissetme gibi . TEKME değil yanliz
Gebegunlugu ne kadar zayifta olsanız o haftada imkansız barsak hareketidir o hissettiğiniz
Gebegunlugu buraya çok yanlış şeyler yazıyorlar magnezyum eksikliğinden dolayı rahimin kasılıyor hemen doktoruna söyle.Erken doğum riski olur yoksa ben sana soyliyim.Ayni şeyi yaşadım aa cocuk falan diye cok sevinmiştim meğer rahimim kasılıyormus.Tek tarafa toplanıyordu ara ara.Magnezyum eksikliği hemen doktoruna görün.Cocuk falan değil o
yamacalimoms senin kaç haftalikti öyle oluyordu?
Muhabbat kaç haftalikti hatırlamıyorum 14 15 lerdeydim sanırım haftası önemli değil kasılma tarzında yumrular oluşuyorsa erken doğum riski oluyor
yamacalimoms cnm bayramdan sonra kontrolm ciddimsn korktm şimdi doktor zaten dedi erken dogum riskin var diye
Gebegunlugu Doktorunu ara şöyle magnezyum yazsın bi zararı yok bayrama kadar bekleme eczanede satılıyor toz şeklinde ara doktorunu hemen danış git al benim kasılmalarım öyle durdu anca
yamacalimoms mideme baskı veriyor ve böyle karnımn içi çok tuhaf bir his hale geliyor çarpıntı oluyor sonra kalbimde ve bir tarafa toplaniyor
yamacalimoms bu sıralar bendede olmaya başladı korktum öyle bir şey olabilir mi acaba
Muhabbat yumru gibi tek taraflı sertleşme oluyor mu sendede
yamacalimoms bı yere toplandıktan sonra orda sanki kalp atışı hissediyorum hızlı
yamacalimoms tek taraflı digilde alt taraf oluyor gece yatinca
Muhabbat sana ozelden yazıcam bekle
yamacalimoms tm cnm
yamacalimoms özel olmadığı için arayamiyorm malesef doktor randevumu anca ayın 4 ü randevum cnm bişey olmassa bekleyim bi sknti olurmu
Gebegunlugu yerinde olsam beklemem canım önemli bişey bu haberin olsun korkutmak istediğim için değil
- Düzenlendi
yamacalimoms canım progestan kullaniyorm zaten doktorum dedi erken dogum riskin var diyede kendim alsam magnezyumu olmazmi
Gebegunlugu Doktoruna sormadan alma ben şimdi sana bişey dicem onları al ramam mı bayrama kadar da hergun ye.Muz ve sade maden suyu günde bir tane ikisinide tüket.Magnezyum içeriyor ikiside en azından takviye etmiş olursun.bi zararı olmaz merak etme muz kabız yapabilir sabah aç karnına zeytinyağı iç sıcak suya katarak
Gebegunlugu ilk gebeligim olduğu için her belirtidir doktora gittim doktorun kafasını yedim bilmediğim şey kalmadı kadın doğum doktoru olabilirim 😆😆 bunlar bana doktorumun söylediği doğru bilgiler emin olmasam yazmam canım
ecembugra53
2 3 hafta sonra.