Merveanl Edizinannesii inşallah öğrenirim çünkü zaman su gibi geçiyor ve cinsiyet bilmediğimiz için bir şey almaya çekiniyorum 🙊☺️ yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun hepimize ♥️
Canselcg Edizinannesii bana da kız dedi zerrin hanım kıza beziyor dedi yani değişir mi acaba çok merak ediyorum 😂🙈
Suude Merveanl 16.haftada öğrenmiştim. Kesin öğrenirsin canım. Çnk normalde 1w.haftada bile söyleyebiliyorlar. 16.haftad akeian öğrenirsin
Pembe-mavi Merveanl bizim de salı günü randevu var.11+2 olucaz bakalım bize birşey söyleyecek mı doktorumuz. Bayramdan sonra da 2 li tarama var.
Tgncr05 Merveanl 10. Haftamda doktorum kıza benziyor demişti 12. Haftamda şehir dışına çıkacağım için tekrar kontrole gitmem gerekiyordu o zaman da %99 kız demişti 15. Haftam da kesin kız dediler❤️😂😂 ama ben halâ acaba değişir mi diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi🤭😂
zeynepcelikss Tgncr05 bidahakine farkli doktora git. ben 3 ayri doktora gittim hepsi erkek dedi. aslinda cinsiyet icin deil, bi doktor icin karar veremiyordum. ondan degisiyordum. ama hepsi direk erkek dedi😊💙
zeynepcelikss Merveanl Ben 19. haftada yani 5 aylikken öğrendim. Ilk 4 ay devlet hastanesine gittim. makinalar cok kötü oldugu icin bebegi göremiyordu bile doktor. 5. ay ozele gidince direkt oglum olacagini ogrendik. şuan son 2 günümüz insallah kavuşmaya ❤❤
Tgncr05 zeynepcelikss bende 4 doktora gittim dördü de kız dedi🤗🤗 ama geçen biri bi post açmıştı 24 haftasında mı ne bebeğin erkek olduğunu öğrenmişti eğer yanlış hatırlamıyorsam🤭 bende bundan çok korkuyorum o yüzden 7. Aya kadar bişey almayı düşünmüyorum😂