Merveanl Yeniden merhaba♥️ bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz acaba ? Herkesin farklılık gösterebiliyormuş sanırım ben suan 14.haftamdayım.. 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek🙊
Merveanl Cinarinannesii_ şuan bana umut oldunuz 😂 bende doktora gittiğimde 16 haftada olacağım nasipse .. insallah bizde net bir şekilde görürüz.. sağlıkla gelsin yavrunuz insallah tebrik ederim🙏🏻♥️
Merveanl Mom9272 bazen erken tahminlerde sonradan cinsiyet değişikliği olabiliyormuş yanılmadan dolayı öyle bir şey olmadı dimi 😊 sizinde hayırlısı ile gelsin bebeğiniz insallah🙏🏻🙏🏻
Cinarinannesii_ Merveanl amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏🌸 merak etme pozisyon olarak uygunsa öğrenirsin 😊😊
Merveanl Tatlisannedilekk darısı bana ve tüm bekleyenlere insallah 😌☺️ Sağlıkla gelsin hepimizin yavrusu ♥️
Edizinannesii Merveanl 10+6 da erkek gibi dedi 13. hafta ikili taramaya gittim erkeğe benziyor dedi 16+4 te net erkek dedi değişmedi 🥰
Merveanl Edizinannesii bende ikili tarama testi icin gittiğimde hem doktorum hemde radyoloji uzmanı ben bacak arası ölçümünden kıza benzettim ama yanılma payımız var tabi ki demişti ..☺️ Sağlıklı hayırlı olsun önemli olan o tabi ama insan merak ediyor 🙏🏻🙊 insallah 2 hafta sonra ben de öğrenebilirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canselcg Edizinannesii bana da kız dedi zerrin hanım kıza beziyor dedi yani değişir mi acaba çok merak ediyorum 😂🙈
Edizinannesii Merveanl bazen yanilma payı oluyor eğer net denmezse detaylı ultrasonda belli olur dediler ama benim doktorum 18+4 te gittim 4 boyutlu baktı %100 dedi pipisini gösterdi 🤭😂 inşallah senin ki de gizlemezde çabucak öğrenirsin 🥰🤲
Merveanl Edizinannesii inşallah öğrenirim çünkü zaman su gibi geçiyor ve cinsiyet bilmediğimiz için bir şey almaya çekiniyorum 🙊☺️ yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun hepimize ♥️