Tgncr05 zeynepcelikss bende 4 doktora gittim dördü de kız dedi🤗🤗 ama geçen biri bi post açmıştı 24 haftasında mı ne bebeğin erkek olduğunu öğrenmişti eğer yanlış hatırlamıyorsam🤭 bende bundan çok korkuyorum o yüzden 7. Aya kadar bişey almayı düşünmüyorum😂
zeynepcelikss Tgncr05 o kisi tek doktora gidiyodur. sizinkinde artik yanilma olmaz. 4 doktor ne demek😅 ama genede kiyafet esya icin cok erken. bende 7.8. aylarda aldm. zaten para oldukdan sonra 1 gunluk iş. hersey alınıyor. erkenden almaya gerek yok
bburcu Merveanl ikili testte kemik yapısı kıza benziyor dedi. 16da gittim tekrar kıza benziyor ama bekleyelim dedi detaylıyada kesinleşti 🥰
Gamze0508 Merveanl 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti doktorum 16 haftalıkken kız dedi ayrıntılı da kesinleşti kız oldugu artık 😊
Tgncr05 zeynepcelikss 😂😂 aynen bende o aylarda almayı düşünüyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤️🤗
S-e3506 Merveanl 12. haftada kıza benziyor denildi 17. Haftada netleşti kızım olacak Allahım kısmet ederse🤗 şuan 31+5 haftalığız 🤗
sinemkumandanveren Merveanl 15 haftada ögrendim erkek dedi suan 24 haftalığım hala erkek yani bi yanılma olmadı çok şükür 🙏
monaroza Merveanl 12 de ne kadar çok öğrenen var ben 12+3 de ikili taramada sordum belli değil dedi iki doktor da 😳😓 şuan 13+3 ikü hafta sonra kontrol var bakalım belki o zaman belli olur 😬 çokta önemli değil ama insan merak ediyo 😌😊😊