CeydaB ah canım Allah sabır versin bende oğlumu biricik Yusuf Efe’mi kordon dolanmasından kaybettim 7 nisanda.33. Haftadaydık..Seni öyle iyi anlıyorum ki, acısı tarifsiz ama biz cennet anneleriyiz artık güzel meleklerimiz bizi ahirette cennet kapısında bekliyorlar,inş şefaatçi olurlar.İç yangınını, kalp acını hayallerinin umutlarının hepsinin yarım kalmasını öyle iyi anlıyorum ki.
Çok hassas olanlar aman paylaşmayın psikolojimiz bozuluyor aman sinirlerim kaldırmıyor diyenleri şiddetle kınıyorum Allah yüreklerine merhamet versin.Onların okuyupta psikolojilerinin bozulduğu şeyleri biz bizzat yaşıyoruz.Zaten çevremizde kimse anlamıyor bizi bu yüzden de paylaşım yapıp derdimizi anlatamıyoruz.Burada acısı ortak olanlar dertleşiyor, buna bile laf ediyorlar kendilerinde hak görüp.Yaptıkları terbiyesizlik başka bişey değil.Bana , bnm gibi evladını kaybetmiş annelere anlayış göstermeyene bende bu konuda asla anlayış göstermem kimse kusura bakmasın.Bu kdr hassas ise kişi, burada işi ne bende bunu sorgularım.
Tekrar başın sağolsun cnm bnm , Allah sabırlar versin.İnş yeniden evlat sahibi olupta Rabbim bir keZ daha kucağını doldurur 🤲🏻🌸