CeydaB canım benim de bebeğim 27 haftalık doğdu 14 gün yaşadı vefat etti gozelrini açtı bana baktı ellerini tutum ama öldü , zor canım çok zor insan bir açıyla nasıl yaşanır onu öğreniyor, çok büyük bir acı hiç kimsenin acısını hiç birşey ne unutturur ne yerini doldurur ne yeni evlat ne başka bişey unuturmaz , ama canım bundan 2 yıl önce o bebek nerdeydi Allah’ın yanındaydı bu imtahani zor dünyada kim bilir ne acılar cekecekti hiç imtahan olmadan giden bir insan gördünmu senin bebeğin Allah’ın izniyle direk cennete gidecek seni orada bekleyecek sen bu dünyada en fazla 12 yıl sevimli olan bebeğini orada sonsuz sevimli bebek haliyle hep görecek ve seveceksin Allah hiç kuluna kotubisey verirmi sen dememeli sonsuza kadar o bebeği sevimli haliyle sevmeye layıksın canım kaç anne yavrusu cennete gidebileceginden emin suanda sen eminsin ,sen aslı büyük resme odaklan Allah senin en degerlini en sevdiğin şeyi yeri hiç folmayacak hep onsuz bı boşluk olacak parcani cennete koydu seni cennete davet ediyor yani sevdiğin burda sende gel diyor sende bebeğini seviyosan cennete gitmek için uğraş canım hergun bebeğimi çok özledim diye üzülerek açın asla asla azalmaz kendimden biliyorum nekadar çok uzulse de asla bitmiyor o acı ama gerçekleri anlıyorsun ölümden kokrmuyor insan çünku bı anneden önce evladı ölmüş sen bı anne nasıl korkar ölümden Allah dayanma gücü versin imtahanin sebebine bakmaya çalış canım sakın isyan etme