Mervenur_kcbs anladim o zaman sizin de zaten igg pozitifmis. İciniz rahat olsun bagisikliginiz var demek bu ayni zamanda. Tabi ki yine de dikkat etmek de fayda var. Saglicakla alin kucaginiza insallah . Dualariniz icin cok sagolun
Toksoplazma ~ Cmv ~Avidite Testi
Minnaki_beklerken endişe etme inancını kaybetme allahın izniyle bişey olmaz
Ebrarmelekyaramis insallah cok sagolun ☺️
Minnaki_beklerken
Bu ilk bakılan ve sorunlu çıkan
avidite böyle çıkınca tekrar takip yapılmadı. İnşallah sizin de böyle olur sorunsuz geçer hamileliğiniz
Minnaki_beklerken inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
kedilervekaranfil amin insallah cok sagolun bilgi verdiginiz icin cok tesekkur ederim
Minnaki_beklerken merhaba ben degerlerını hatırlamıyorum ama CMV de hem ıgg hem de ıgm pozıtıf ve oldukca yuksek değerler cıkmıstı. Sonra tabıkı avıdıtr yaptırdım ve ölüm gibi gecen 1 haftadan sonra avıdıtem yüksek cıktı 5yıl once gecırdınız belkı de dedı doktor bu testlerı yaptırdıgımda 9haftalıktım suan 21. Haftadayım umarımmmmm avıdıtenız yuksek cıkar umarım cok eskıden bagısıklık kazanmıssınızdır
Minnaki_beklerkenaminn inşallah canım 😊 aminosentez yaptırmadım canım. Zaten haftam da geçmişti aminosentez için ve ben bebeğimi riske atmak istemedim. Baya bir dr gezdim diyebilirim. Haftası büyük olmasına rağmen aminosentez önerdiler. Perinotoloğ haftan ileride olduğu için aminosentez yapamam bebek için tehlikeli dedi. en başta ıgg 357 di. Zaten avidite testinde de 0.301 çıkmıştı. 0.300 sınır değer canım. Değerlerim yüksek çıkınca doktorum beni perinatologa yönlendirdi ve gittim yaklaşık 1. 5 saat muayenesi sürdü ve çok şükür bebeğimde birşey çıkmadı. Perinatolog daha önce geçirmişte olsan bu kanda yıllarca çıkan bşr değer hamilelikte dedi. O yüzden biraz rahatladım. İnşallah sende hamilelikten önce geçirmişsin dir. Umarım güzel haberlerini de alırız inşallah 🙏🏻
Minnaki_beklerken Amin inşallah canım 🤗 ben aminosentez yaptırmadım canım. Hem haftası geçmişti hemde bebeğimi riske atmak istemedim açıkçası. Baya bir dr gezdim. En son iyi bir dr buldum ve muayeneden ve yapılan tüm tahlillerden sonra beni perinotoloğa yönlendirdi. Perinotoloğa tahlilleri le gittim ve muayenesi 1.5 saat sürdü çok şükür bebeğimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Perinotoloğa haftası büyük olduğu için aminosentez in bebeğime zararı olacağını söyledi zaten. Avidite testinde de Igg değerim 301 di benim ve sinir zaten 300 dü. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım 🙏🏻🙏🏻
Minnaki_beklerken kacinci haftadan snra bebege zarar vermiyomus acaba ilerleyen haftalar derken mesela
Dilek87 insallah ya cok tesekkue ederim. Hem toxo hem cmv ikisi de igg pozitif ama tabi ki zamanlamasi beni cok endiselendiriyor. İnsallah dediginiz gibi avidite yuksek cikar da rahatlarim.
ecrinefsaerva degerlerimiz cok benziyor benim de 345 sanirim. Ogrenmek istesigim buydu aslinda. Avidite testinde bu deger acaba yuksek mi cikar yoksa dusuk mu diye. Sanirim sınır o zaman benimki de. Su an tam 12. Haftadayim. Aslinda belki 4 ay olarak inceleniyorsa denk gelmeyebilir. İnsallah yani. Cok sagolun bilgi verdiginiz icin
Myssr ilk trimestirda bebege gecme olasiligi dusuk ama gecerse verecegi hasar fazla. İlerleyen aylarda ozellikle son trimestirda gecme olasiligi yuksek ama zarar verme olasiligi cok dusuk. Plesanta bebegi koruyabilir hale geliyor cunku.
Minnaki_beklerken ben 2. Trimester a geçtim. Ben bundam nedense çok korkuyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen 6. Haftada yapıldı ikisi de negatif. Ya kaparsam diye çok endişeleniyrm.
Minnaki_beklerken toxo virüsüne hayatınızda 1 kez dahı maruz kalmışsanız o hep pozitif çıkar ve hamile olmayan birine hicbir zararı yoktur. Sorun hamile iken gecirilmis olmasi bu yaptığım test sonucu sana onu verecektir ne zaman maruz kalmışsın diye sadece dua et benim ilk hamileliğinde pozitif çıkmıştı doğuma kadar hep ağladım sonra test hatalıymış vs ama hep ağlayan hiç uyumayan bir bebek doğurdum o yuzden sakin kal ve dua et
Myssr birsey olacagini sanmiyorum Allah in izniyle. Dikkat edilmesi gereken durumlara dikkat edersiniz. Eger iciniz hala eahat etmezse testi tekrarlamasini isteyebilirsiniz doktorunuzdan. İyi dusunun iyi olsun insallah Saglikla kucaginiza alirsiniz.
Yzr3 su an oyle yapmaya calisiyorum. İnsallah dediginiz gibi coook onceden gecirilmis bir durumdur. Hayirli olsun bebeginiz. Saglikla buyutun insallah. Duaniz icin cok sagolun.
Minnaki_beklerken inşallah bugün hastaneye gidecektiniz bize de yazın merak ediyorum
Minigimm2020 hamileligin basinda her doktor bu tahlili istiyor canım
Minnaki_beklerken rica ederim canım. Aminosentez 3 ve 4. Aylarda yapılıyormuş canım. Perinatolog avidite de değer yüksek gelmişse daha önce geçirmiş anlamına geliyor demişti bana. Gönlümü ferah tut. Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻