• Sağlık
  • Toksoplazma ~ Cmv ~Avidite Testi

Kizlar maalesef Toksoplazma testim pozitif cikmis. Yani su an var olan bir enfeksiyon yok fakat ne zaman bu durumu yasadigimda bilinmiyor. Muhtemelen doktor avidite testi isteyecek. Ama pazartesiye kadar icim icimi yiyor. Ya gebelikteyken olduysa diye. Su an 12. Haftaya girdim. Daha once toksoplazma igg si yuksek cikip avidite yaptiran var mi bana degerlerinin nasil ciktigini soyleyebilir mi? Sure tahmini yapmak acisindan

Minnaki_beklerken, başlığı Toksoplazma ~ Cmv ~Avidite Testi olarak değiştirdi.

Bu arada CMV igg testim de pozitif maalesef. Onu da daha once gecirmisim yani su an bir enfeksiyon durumu yok. Ama yine ne zaman gecirdigim belli degil. Onunla ilgili de eger durumumu yasayan varsa igg si yuksek cikip avidite yaptiran degerlerini ve sonucunu bana soyleyebilir mi? Cok endiseliyim. Daha once de iki kaybim olmustu. En ilerleyen gebeligim bu cok koekuyorum Allah korusun ya birsey olduysa diye

Myssr hayir hayvanlari severim ama uzaktan yani dokunamam. Sosis salam zten asla yemem. Sucuk yerim sadece ama tabi ki cig degil. Bilemiyorum sebzelerden mi oldu disaridan soyledigim herhangi bir yiyecekten mi hic bir fikrim yok

Doga12345 ama hastaligin ne zaman gecirildigi de onemliymis arastirdigim kadariyla. Ya gebeligin baslarindaysa filan diye endiseleniyorum

Minnaki_beklerken canım ben hamileliğimin başından beri toxsoplazma igg ve igm sürekli yüksek avidite testim de pozitif gelince perinotoloğa gittim çok şükür birsey çıkmadı ve o sürede çok yıprandım içini ferah ve Rabbim sığın canım. En başından beri antibiyotik tedavisi görüyorum. Şu an 36+3 günlük hamileyim ve erken doğma ihtimalimiz de var. Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤗

ecrinefsaerva amin hepimize insallah. Amniyosentez filan mi yaptirdinuz acaba perinatologda ? Bir de igg degerinizi biliyor musunuz ? Benim merak ettigim hangi degerde avidite testi yuksek yani cok daha once gecirilmis olarak cikiyor. Bu arada Rabbim saglicakla hayirla kavustursun insallah yavrunuza

Doga12345 insallah . Peki degerlerinizi hatirliyor musunuz acaba? Avidite yaptirmis miydiniz? O sekilde mi ogrendiniz cok daha once gecirdiginizi

Doga12345 anladim. Cok gecmis olsun. Saglikla alirsiniz insallah kucaginiza. Benim igg pozitif ve 354 sanirim 😩